Před chvilkou od nás odešel mladý fešný elektrikář a nááádherně voněl Hugo Boss 6 (zeptala jsem se
)
Voňaví lidé
Všera na paní středního věku Fragile J.P. Gaultier. Tuhle vůni potkat je svátek
Před chvilkou od nás odešel mladý fešný elektrikář a nááádherně voněl Hugo Boss 6 (zeptala jsem se
)
To je nebezpečná vůně... Mám s ní své zkušenosti ![]()
Kolegyně z vedlejší kanceláře používala La Vie est Belle, to bylo dobrý. Teď přešla na Angela, to je mnohem lepší... jen kdyby mi nezačaly slzet oči. Pevně doufám, že to uvidí soused z druhého konce chodby ve spektrech (cítit tam rozhodně je) a zakáže jí to :-)
Dneska v čekárně u dr. to nádherně provoněla Coco. Já ji na sobě nesnesu, ale na druhých se mi líbí. Časem do ní třeba také dospěji.
V úterý ráno mě při čekání na tramvaj na Dejvické minul oblak zeleného jablka od Donny Karan. Mnohem zajímavější to ale bylo včera v metru na Náměstí Republiky. Na eskalátoru směrem nahoru k Palladiu jel přede mnou pán, navoněný Le Mâle od Jean Paul Gaultiera. Většinou nečekám a ty schody šlapu, ale tím, že jsem ho zavětřila, jsem poslušně stála celou dobu za ním a nasávala
. Ta mu teda fakt sedla
.
Dnes jsem mojí zubařce pochválila La Vie Est Belle. Bylo to moc příjemné, jak kolem mě máchala rukama
. Vůbec ne tak protivně sladké jako na mně - já ji musela hned po Vánocích prodat.
V pátek dopoledne jsem na jedné paní v Palladiu potkala Pleasures. Moc příjemné překvapení, jak krásně na ní voněla![]()
Někdo tady nosí Mitsouko!
Po všech těch Chloé a LVEB je to téměř neuvěřitelný...
A nejsi to náhodou Ty
?
Tá kniha vyzerá zaujímavo, ja hltám biografické knihy, musím si ju tiež pozrieť.
Ráno se mnou jely pomerančový květy od Yardley. No není to úplně špatný, ale ten osvěžovač (vzduchu, WC...) tam občas přece jen získal převahu...
V sobotu jsem zase seděla ve VIP porotě na Česko zpívá.
...a pobyt s ostatníma porotcema v zákulisí mě z parfémovýho hlediska upřímně moc nepotěšil. Takovejch selebrit a vipek tam bylo! a z chlapů voněl snad jen můj doprovod. Pár dam kolem sebe šířilo oblaky Chloe a LVEB, jinak taky nic moc. Tak kde to jsme? ![]()
![]()
No kde. V Česku!
(možná kdyby řekli "Čechy", že by se navonělo víc lidí? já ten název nesnášim!!)
Koukla jsem na tu porotu... hele, třeba Podhůrský mi odjakživa připadá, že smrdí i z fotky
A cos měla ty?!
Myrrhiad
Tak to jsi zachraňovala úroveň ![]()
Minulý týden mně v potravinách málem udusil oblak Chloé, který nositelku obklopoval v okruhu 5 metrů. U této vůně bych fakt radila aplikovat střídmě.
Dnes to byla Eternity a pak nějaká silnější, ale příjemná květinová vůně, převažovala tam gardénie.
Jak jsi se k tomu dostala?
Dělali jsme logo a webovky, takže patříme mezi partnery. Kromě odborný poroty je tam ještě zvlášt porota mediální a "VIP", složená právě z partnerů. Letos už to podruhý padlo na mě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025