No, možná.. Skoro jsi mě přesvědčil, Mací:)
Zábavné parfémové příhody
![]()
Ráno přišla kolegyně v nový voňavce, tak jsme to tak trochu řešily... že vypotřebovala její devatenáctku Poudré, tak než pořídí další... já že mám zrovna klasickou devatenáctku na sobě... boss se málem zalknul kafem: Co to furt počítáte?! Jaká devatenáctka?
Za trest jsme ho nutily, aby prozradil co nosí jeho žena, no marně. Nevěděl nic. Ve finále praštil s tím kafem na stůl, popad mobil a: Okamžitě mi řekni, co používáš za voňavku, nebo mě tady ty hyeny sežerou!
A co jeho žena používá? ![]()
To by mě taky zajímalo, zda Dior, nebo Chanel?![]()
S čím ste si ho dali
?
Po dlouhým kroucení z ní vypadlo, že je to Acqua di Gioia (nějaká, neupřesněno).
Byla jsem v pokušení si ho dát za syrova a bez přílohy, zvlášť když pak ještě s vítězným úsměvem pravil Já to měl na jazyku, vždycky přece kupujeme to Armani! ![]()
![]()
Až jsem se rozkašlala
Co to máš za šéfa (nechci ho otitulovat) Ale pravda, spoustě věcí taky nerozumím, tak jsem tolerantní.
A paní bossovou jsem přecenila![]()
No po takové odpovědi se chuti pustit se do něj za syrova vůbec nedivím ![]()
Se omlouvám,že jsem tady s dotazem, jsem naprostý aromalaik - to Armani je podle vzoru to Martini? ![]()
Po dlouhým kroucení z ní vypadlo, že je to Acqua di Gioia (nějaká, neupřesněno).
Byla jsem v pokušení si ho dát za syrova a bez přílohy, zvlášť když pak ještě s vítězným úsměvem pravil Já to měl na jazyku, vždycky přece kupujeme to Armani! ![]()
Dáš si bosse zasyrova a do práce a z práce tě domů bude vozit kdo?![]()
A paní bossová má náhodou docela dobrej vkus...taky to mohla být nějaká celebritka nebo dokonce napodobenina, žejo.
Vždyť to říkám, trochu tolerance to chce![]()
Ten Armani, Georgio, návrhář.
Neměj to bossovi za zlé. Manžel ví, že toho mám vagon, ale kdyby ses ho zeptala ... on neví ani čím voní on sám
. Ale voní, vždycky
.
Máš recht, musím mu ty drobný nedostatky odpustit, mhd je votravná ![]()
Jo, jsou to prostě jen chlapi.
Mimochodem začátek dnešní historky tkvěl v tom, že kolegyně šíleně čpěla nějakým pačuli - že jak jí došla ta Poudré, čapla něco co dostala od manžela. I vytasila se s flakonem Sex and the City (By Night)!!! Pravděpodobně to sám osobně a pečlivě vybral
páč ona chodí jinak jen v Chanelu - čehož si asi neráčil povšimnout. Nebo si možná povšimnul - chanelovskejch cen ![]()
Se omlouvám,že jsem tady s dotazem, jsem naprostý aromalaik - to Armani je podle vzoru to Martini? ![]()
Ano, a skloňuje se dle vzoru "stavení" pravděpodobně ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025