viktorka_od splavu Korsičanka A nejsou náhodou správné obě možnosti? ![]()
Zábavné parfémové příhody
daniela Jsou! Teď jsem to zjistila
Tak se viktorka_od splavu hluboce olouvám![]()
Korsičanka vpoho, se furt mám co učit![]()
viktorka_od splavu I (j)á - oslík:)
Korsičanka teda oslíku
, copak to máš za vůni na sobě![]()
viktorka_od splavu Teď jsem dorazila a převzala ji/ho od sousedky, jež mi ho hodná převzala od GLS- CPO z Ománu
Ale asi jsem měla vzít radši EDP, olej se mi napriek všem vůňovým zákonům zdá nějaký slabší
Je tu v databázi - díky, wendulka ![]()
Korsičanka flakon vypada nadherne
viktorka_od splavu Vůně je taky pěkná, ale nějak málo ji cítím. Nechám se prohlédnout na ORL![]()
Korsičanka Flakon je pěkný. Vůně podle všeho taky. Jako slabou bych ji teda nečekala
.
Korsičanka hm a není už u vás dneska chladno? CPO asi chce pořádný vedro ne?
viktorka_od splavu Moc chladno není, ale vedro taky ne. Mně spíš přijde, že tam to pižmo zas zbavuje můj nos čichu:( Není to první CPO, co mám. Kalemat Wood voní v jakémkoliv počasí 2 dny minim.
No, mňa dnes dosť pobavilo - aj keď teda až neskôr - že keď som nakráčala v Douglase k stojanu s Tomom Fordom, tak na mňa začala predavačka automaticky po anglicky. A mňa to tak zmiatlo, že som automaticky prešla do angličtiny tiež. Až keď som vyšla von, tak mi to doplo
...
slniecko To jsi ovšem jazykově zdatná![]()
Korsičanka tak toto zase nebola žiadna maturita, chcela som tester Soleil Blanc a furt ho ešte nemajú
.
slniecko
. To mi nedávno vykládal syn ohledně hraní her, že tam pořád mluví s někým v angličtině a kolikrát zjistí po delší době, že ten dotyčný je Čech. U něj to jen vítám.
Jsem Soliel Blanc měla v Bratislavě, to mi nějak uniklo, že ho chceš zkoušet.
Renusatko mne uniklo, že ho máš ![]()
Minecrafťák?
slniecko nejen Minecfaft. Jak má zlomenou tu klíční kost, tak nemůže nic jiného moc dělat. Tak buď čte nebo hraje. V angličtině má i ty knížky, tak to má místo jazykového kurzu.
Renusatko môj syn mal prvú časť prázdnin podobnú, našťastie z menej vážnych dôvodov. On teda fičí na minecraft a pokemonoch.
daniela Hehe, tak pro toto léto to obzvlášť sedí
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje