ačkoli já tam nemám ani "spojení sladkosti a kyselosti" teda.
Zábavné parfémové příhody
Renusatko tyo a to proti unknown pleasures ani ten můj ofrňa zrovna výjimečně nic neměl:-))
viktorka_od splavu Ofrňa![]()
Na sousedním webu jsem obdržela dotaz, zda bych neprodala vůni, kterou jsem prodala již někdy před 8 lety s odkazem na dávno smazaný inzerát![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
Pry jestli planuju stavet sklenik podle Premka Podlahy a ze ty hranaty jsou na to sikovny.
Tak casem treba jo...

Kvalitní stavební materiál![]()
Lamicka 2 další prázdné ks staveb. materiálu od příbuzné mohu dodat![]()
Lamicka to jsou ale krásné cihličky![]()
Lamicka Ale máš se co otáčet, než nastřádáš potřebné množství cihliček. ![]()
Lamicka Ale máš se co otáčet, než nastřádáš potřebné množství cihliček.
Naštěstí tady by našla spoustu kamarádek, které by jí rady pomohly
.
Renusatko To ano, taky bych mohla přispět. ![]()
Lamicka To tě ta rajčata a okurky vyjdou na pěkný peníz ![]()
Tak jsem si pustila recenzi na ytb od nějaké ruské blogerky, která doporučuje parfémy, které nosit na podzim. Vytáhla flakon a říká: "V tohle parfému je dominantní jantar. Ten ale nemá žádnou vůni, protože to je kámen. A tak mu museli parfuméři nějakou vůni vymyslet."![]()
Luna Mila LeBlanc? Taková ta s velkými pysky? Já na ni koukám, člověk ji má vlastně rád, i když za některé výroky bych jí plácla... ![]()
Evanilla Haha, jasně, to je ona! Já vlastně ani nevím, čím mě napoprvé zaujala, že jsem si ji pustila i podruhé. Vypadá jak divná gumová panenka, ale ona všechno říká takovým stylem, že by jí to člověk věřil!![]()
Luna Já osciluji mezi tím, že je to strašná kráva a že na druhou stranu aspoň si na nic nehraje
Umělá je strašně. Ale zvláštním způsobem mě baví ![]()
Evanilla No mě něčím taky baví. Na první pohled bych se s ní NIKDY nebavila, ale ona je kupodivu celkem vtipná.
Luna S kamenem je vtipná určitě![]()
Náhodně jsem se připletla do náhodné internetové diskuze, kde si náhodný diskutér pochvaloval Lutensovu Holku na jehlách. Tak jsem mu ji taky pochválila a zcela náhodně vyzdvihla dva další Lutense. A on si je rovnou objednal!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025