Luna myslíš Yannu Tommelise?
Zábavné parfémové příhody
Ospravedlňujem sa za preklep volá sa Yana Lysenko a jej youtube kanál je Tommelise.
Tak uf, má parfémová online poradna dobře dopadla, prý oba super.

Sweet Potato Můžeš si zařídit on-line poradnu. To se teď bude hodit![]()
![]()
Renusatko Ani náhodou, víš, jak jsem se klepala hrůzou, že mne budou honit kolem celého internetu, co za smrady jsem jim nakukala?!
Sweet Potato To by se mohlo stát:) Ale ty jsi zkušená parfumaniačka a oni taky nebudou parfémově k zahození![]()
Gratulace!
Tess Ne, tu neznam. Myslim tu Milu Le Blanc, ta je vyzivna.![]()
Nie je to súťaž, ale keby bola, bola som prvá
!!!
https://www.parfumanie.cz/clanky/siam-1928:a192.htm
https://www.fragrantica.com/news/SIAM-1928-Happy-New-Brand--14533.html
slniecko Jasan - gratulace k prvenství!![]()
![]()
slniecko Okoukli to stejně tady.
Korsičanka vďaka!
Renusatko tak to si píš
!!!
Absolvovala jsem první videocall s dceřinou hostitelskou rodinu - automaticky jsem se před ním šla navonět.![]()
Sweet Potato to mi pripomnelo, jak jsem sla natacet s nejakym clovekem a on si vzal sako, srovnal si v zrcadle kravatu, prohrabnul si vlasy a pak se automaticky osprchoval nejakou vonavkou... ![]()
razorblade správne!!!
slniecko No vida, jak jsi inspirativní!
Absolvovala jsem první videocall s dceřinou hostitelskou rodinu - automaticky jsem se před ním šla navonět.
Včera jsem měla 3 pracovní videokonference - a Organzou Indecence jsem tedy rozhodně nešetřila. A kupodivu to nikomu nevadilo![]()
jerry Jedna z výhod HO![]()
Navoněla jsem se dnes, jen tak pro radost doma, Shalimarem PdP. Můj drahý muž se v zápětí přišel zeptat, co že jsem mazala, prý všude cítí WDéčko! A když nad tím tak přemýšlím, možná trochu jo...![]()
Stinvlka Co je WDéčko prosím?![]()
Korsičanka Univerzalní mazivo ve speji. Když něco vrže, zarezne,... Vše zachrání WD 40. ![]()
On ten sprej nevoní špatně, ale u Guerlaina by radost asi neměli ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025