Ale věřte mi, třeba tento týden v MHD jsem vděčna i za rýmu
.
V souvislosti s podobnými zážitky v MHD s nostalgií vzpomínám na doby, kdy se musely nosit roušky. Bylo to bohužel jediné pozitivum té doby![]()
Ale věřte mi, třeba tento týden v MHD jsem vděčna i za rýmu
.
V souvislosti s podobnými zážitky v MHD s nostalgií vzpomínám na doby, kdy se musely nosit roušky. Bylo to bohužel jediné pozitivum té doby![]()
Nevím určitě, jestli to patří sem nebo stěžovacího, tak radši sem.
Před 20 minutami jsem se mihla Marionaudem v Palladiu, zcela cíleně kvůli butiquovým Boucheronům. Nejprve mi mladá prodavčka hlásí, jak jsem jsi vybrala dobře, že jsou to ty nejsilnější vůně, které mají
. Pak zahlásila, že u Ambre d'Alexandrie mám počkat, že je "opravdu silná".
S nadřazenou pobaveností a myšlenkou: Ty mi budeš vykládat... jsem se moc nesoustředila na činnost, taky jsem honila jsem vlak a tady je výsledek:
- na levém zápěstí mám Ambre, ale vůbec si nejsem jistá pravou rukou, řekla bych, že jsem si brala Cuir, druhá možnost Oud (ale testry k něčemu neměli),
- dívám se do zápisků, jak jsem si popsala dřív Ambre. Popis úplně přesně se na to, co mám na pravé ruce, Ambre to rozhodně není,
- to znamená, že už posledně jsem si pokopala zápisky.
- nijak zvlášť mi ta pravá ale na Cuir taky nesedí (možná ta skořoce a vanilka):
Zpočátku likérové třešně, pak hladká zaoblená nesladká vůně koření se svěžím ovocným nádechem a nakonec ta svěžest ovoce vyvane a zůstane jablečný kompot s optimální dávkou koření.
Tak co to tam sakra mám? Přeci jenom tu Ciur?
Modří uz vědí?
Celý příběh můžu zakončit jen konstatováním, že dobře mi tak
.
Edit: a teď si čtu recenze na Ambre a vypadá to, že jsem spíš nepojala, co kam stříkám, protože ten popis se celkem shoduje s tím, co se píše v recenzích.
Taky jsem je mohla přečíst rovnou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.