Zábavné parfémové příhody

15. srpna 2014 15:25
Offline jerry
10932 příspěvků moje polička 12. července 2024 22:47
Reakce na salvia:

Ale věřte mi, třeba tento týden v MHD jsem vděčna i za rýmu .

​V souvislosti s podobnými zážitky v MHD s nostalgií vzpomínám na doby, kdy se musely nosit roušky. Bylo to bohužel jediné pozitivum té doby

Offline salvia
příspěvků moje polička 05. října 2024 13:09

Nevím určitě, jestli to patří sem nebo stěžovacího, tak radši sem.

Před 20 minutami jsem se mihla Marionaudem v Palladiu, zcela cíleně kvůli butiquovým Boucheronům. Nejprve mi mladá prodavčka hlásí, jak jsem jsi vybrala dobře, že jsou to ty nejsilnější vůně, které mají . Pak zahlásila, že u Ambre d'Alexandrie mám počkat, že je "opravdu silná".

S nadřazenou pobaveností a myšlenkou: Ty mi budeš vykládat... jsem se moc nesoustředila na činnost,  taky jsem honila jsem vlak a tady je výsledek:

- na levém zápěstí mám Ambre, ale vůbec si nejsem jistá pravou rukou, řekla bych, že jsem si brala Cuir, druhá možnost Oud (ale testry k něčemu neměli),

- dívám se do zápisků, jak jsem si popsala dřív Ambre. Popis úplně přesně se na to, co mám na pravé ruce, Ambre to rozhodně není,

- to znamená, že už posledně jsem si pokopala zápisky.

- nijak zvlášť mi ta pravá ale na Cuir taky nesedí (možná ta skořoce a vanilka): 

Zpočátku likérové třešně, pak hladká zaoblená nesladká vůně koření se svěžím ovocným nádechem a nakonec ta svěžest ovoce vyvane a zůstane jablečný kompot s optimální dávkou koření.

Tak co to tam sakra mám? Přeci jenom tu Ciur?

Modří uz vědí?

Celý příběh můžu zakončit jen konstatováním, že dobře mi tak .

Edit: a teď si čtu recenze na Ambre a vypadá to, že jsem spíš nepojala, co kam stříkám, protože ten popis se celkem shoduje s tím, co se píše v recenzích. Taky jsem je mohla přečíst rovnou.