Ale věřte mi, třeba tento týden v MHD jsem vděčna i za rýmu
.
V souvislosti s podobnými zážitky v MHD s nostalgií vzpomínám na doby, kdy se musely nosit roušky. Bylo to bohužel jediné pozitivum té doby![]()
Ale věřte mi, třeba tento týden v MHD jsem vděčna i za rýmu
.
V souvislosti s podobnými zážitky v MHD s nostalgií vzpomínám na doby, kdy se musely nosit roušky. Bylo to bohužel jediné pozitivum té doby![]()
Nevím určitě, jestli to patří sem nebo stěžovacího, tak radši sem.
Před 20 minutami jsem se mihla Marionaudem v Palladiu, zcela cíleně kvůli butiquovým Boucheronům. Nejprve mi mladá prodavčka hlásí, jak jsem jsi vybrala dobře, že jsou to ty nejsilnější vůně, které mají
. Pak zahlásila, že u Ambre d'Alexandrie mám počkat, že je "opravdu silná".
S nadřazenou pobaveností a myšlenkou: Ty mi budeš vykládat... jsem se moc nesoustředila na činnost, taky jsem honila jsem vlak a tady je výsledek:
- na levém zápěstí mám Ambre, ale vůbec si nejsem jistá pravou rukou, řekla bych, že jsem si brala Cuir, druhá možnost Oud (ale testry k něčemu neměli),
- dívám se do zápisků, jak jsem si popsala dřív Ambre. Popis úplně přesně se na to, co mám na pravé ruce, Ambre to rozhodně není,
- to znamená, že už posledně jsem si pokopala zápisky.
- nijak zvlášť mi ta pravá ale na Cuir taky nesedí (možná ta skořoce a vanilka):
Zpočátku likérové třešně, pak hladká zaoblená nesladká vůně koření se svěžím ovocným nádechem a nakonec ta svěžest ovoce vyvane a zůstane jablečný kompot s optimální dávkou koření.
Tak co to tam sakra mám? Přeci jenom tu Ciur?
Modří uz vědí?
Celý příběh můžu zakončit jen konstatováním, že dobře mi tak
.
Edit: a teď si čtu recenze na Ambre a vypadá to, že jsem spíš nepojala, co kam stříkám, protože ten popis se celkem shoduje s tím, co se píše v recenzích.
Taky jsem je mohla přečíst rovnou.
Není to příhoda, ale rozesmálo.
Protože ku.va nejsem pampeliška!
https://www.instagram.com/reel/DXjHL6EjEJ6/?igsh=MWVzc2duNmpoZzNqcw==
A má pravdu, předsedo!![]()
jerry On je vůbec dobrej.
...jo, to je.
Je...ovšem příprava steaku je top![]()
Odposlechnuto na letišti:
- Teda ale tohle je strašnej smrad, cos to na sebe stříkla?!
- To je ten Fireplace
- To si přece nikdo nekoupí!
- No asi bych si to nekoupila, ale je to zajímavý.
- Jako ty chceš smrdět jako krb?!?!
- Já mám krby ráda
- No to já taky, ale pak se převlíknu a umeju.
Ty postřehy jsou naprosto přesné...to je vůně pro kamarády táborových ohňů (vyhaslých).
Začala jsem psát příspěvek, vložila obrázek, načež se to celé zohavilo.
Psát to celé znova nebudu, rozklikněte si, čím jsem navoněná v profilu, (měla jsem na pracovním stole krabičku) a přidejte si pracovní setkání s mnohými teenagery![]()
Tak tohle už víckrát neudělám ![]()
Mha co ti bránilo zastrčit po první návštěvě krabičku do kabelky? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.