Evanilla opatrně přisunuju sklenici vína![]()
Zábavné parfémové příhody
Sweet Potato Ježíš, to je strašný blábol
Jitka77 Mně už tehdy, když se tu o něm poprvé psalo
Ale ten parfém není špatný, jen teda za ty peníze má fakt mizivou výdrž.
viktorka_od splavu Děkuji drahá, tak to bude dneska už druhá. Plus tvarohový šáteček, zbytek bábovky z víkendu, tyčinka bounty a slaninové Tuc
Pro dnešek jsem již doufám doprasila.
Sweet Potato To je v pořádku, já mám na starosti i firemní časopis, aspoň se přiučím - kvalitní žurnalistika ![]()
Asi tu nemáme vlákno "jak poznáte, že jste blázen do vůní". Dneska mi do semináře přišel kvůli jedné studentce děkan a na pozdrav nastavil předloktí, že se jako nekontaktně pozdravíme (místo podání ruky). Já myslela, že mi chce dát něco přivonět, málem jsem ho začala očichávat ![]()
Jitka77 Promiň, ale
jaká byla reakce?
Isca Já jsem naštěstí zůstala ve fázi nechápavého pohledu a blíže nespecifikovaného fyzického přiblížení, takže mi to vysvětlil a ťukli jsme si předloktím - ale fakt mi to naskočilo jako jediný smysluplný důvod, proč ke mně někdo takhle natahuje ruku, že mi chce dát přivonět.
Jitka77 Já si takhle pravidelně povídám s pokladní v lidlu, abych po pěti minutách konverzace a rovnání nákupu zjistila, že má port a mluví s pokladní vedle.
Skúšam dnes nejaké vzorky a pri prvej sa môj manžel zarazí a vraví....tá je divná (to nie je nijako neobvzklá reakcia).
Tak sa ho pýtam, že v akom smere....vraj ako keď si niekto...uľaví...cez záchodový osviežovač...najhoršie je, že je to veľmi presný popis....nechápem, o čo ja sa tu snažím ![]()
slniecko co to bylo? ![]()
andry nepoviem, ale asi o hodinu prišiel syn a prehlásil "tu niečo smrdí ako morčacie....výkaly". Teda použil iný výraz, no. Ale to som už mala z tej značky na ruke 4 rôzne, a po preskúmaní označil inú. A to chudáci ešte netušia, že mám z tej značky ďalšie 4, ktoré plánujem skúšať dnes večer
.
Ešte aj ten chudák kocúr (máme na pár týždňov požičaného) je chudák dnes okolo mňa ostražitý a skôr, než sa nechá poškrabkať, tak mi najprv nedôverčivo očuchá ruku.
Tchýně po víkendu postrádala flakon Allure sensuelle a dneska ho najdu v batůžku naší dvouleťačky. Děti se s ní chodí vždycky vonět, tak ví, kde co má. Ale teda že mezi tou hromadou Oriflamů sáhne malá zrovna po Chanelu mě dostalo
, ani zlobit se na ni nemůžu...
Dobrý příklad vychovává dobrý vkus![]()
slniecko už jsem chtěla se podivit, ale pak mi došlo, že není morče jako morka ![]()
tina Tohle mě fakt pobavilo
, měla bys jí pořídit vlastní flakón
.
Fleur vid, dobry vkus je treba utvaret a podporovat od raneho mladi:)
Pobavila mě dnes 13 letá dcera. Jela se školou do Brna, vyzvednout nějakou cenu a dostali potom individuální rozchod ve Vaňkovce. Kamarádky šly na zmrzlinu a hadříky, dcera šla raději sama do Sephory očuchávat parfémy. Dokonce si dovezla popsané papírky ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje