Dalia dnes jsem na insolenci dostala kompliment-pry ze mam u sebe rozbalene takove ty velke detske zvykacky hubba-bubba a voni az na chodbu:-))
Co parfémového vám udělalo radost?
viktorka_od splavu Já mám občas v Insolenci ten krásně voňavý tón barevných čínských gum, které frčely v mém dětství. ![]()
Dalia tak gumu nastesti necitim:-) ale sladkost umelych cukratek to jo, to je pravda. chvalim ale vydrz a kdyz se soustredim citim vazne ty fialky, opravdove kvetiny, vazne tam jsou![]()
viktorka_od splavu Ja citim bonbony. Vcera jsem ji poprve testovala, obdrzela jsem kompliment, coz me potesilo, ale neni to nejspis vune pro me.

Lamicka jojo, fialkova cukratka:-)
ja taky myslim ze neni pro me, ale jeste ji davam sanci, nakonec ta 30 neni nic, jeste chvili budu testovat..![]()
viktorka_od splavu A já ji pořád ze vzorku nedávám - přitom mám fialky tááák ráda. Nechceš mi aspoň 5 ml přihrát, abych se s ní taky jednou zestříkala?![]()
Korsičanka jasne! posli souradnice do sz![]()
Ta'if na cestě, těším se, že doplním stav.
Le Rivage des Syrtes Parfums MDCI...po třech letech v tužebníku se přesnul odstřik na polici. ![]()
Tak mezi Amouage zase něco jiného. Jinak jsem se dívala, že to přesunutí na Parfumánii se mi fakt vyplatilo. Od podzimu mi na polici přibylo 8 nových parfémů![]()
![]()
a odstřiky ani nepočítám. To jsem myslela, že už nic nepotřebuju.
alibi Rádo se stalo
.
Radost mi udělali parfémoví slepejšci posledních dnů - J´adore L´Absolu a J´adore in Joy, kteří doplnili moji rodinku J´adorů a hlavně mi krásně voní!
Dnes jsem se zaradovala ze zprávy, že mi prý byla zaplacena nedodaná a vrácená vůně z/do Francie! Po všech těch peripetiích s DPD a Francouzkou mi však gratulujte, až budou peníze SKUTEČNĚ na mém účtu. Ale děkuju všem za podporu ještě jednou!![]()
![]()
Korsičanka Jsem ráda, že tě vidím ve veselejším vlákně. ![]()
Renusatko Diky!![]()
Korsičanka Ráda čtu optimistické zprávy. ![]()
Dalia Jsem teď koukala, co to máš za krásný flakonek, ale ty LL vůně já nějak nedávám
Na druhou stranu se zas můžeš za chvíli navonět něčím jiným, nebo...???
Korsičanka Teď voním L´Eau en Blanc a to jen proto, abych ji už spotřebovala.
Klasickou Lolitu Edp mám ráda, baví mě. Ale tato L´Eau je sice pěkná, ale nemá šťávu a tudíž mě nudí. Mám ještě cca 25 ml a přemýšlím, jestli ji nepoužít jako bytovou vůni.
Dalia Jo, jdi do toho![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články