Korsičanka Uvidím, je mi to trochu líto ji stříkat například na toaletě. Na druhou stranu si říkám, nač se do něčeho nutit.
Co parfémového vám udělalo radost?
Koupila jsem si další láhev Ta'if, moje jediná růže, jinou nechci
.
dnešní příjemná zastávka ve Vavavoom, že jsem tam náhodou potkala Fleur , a taky to, že tam mají od Tauera i Attar a mýdla ![]()
andry Vy Brňandy se máte!!!
Ale brzy taky dorazím![]()
andry Tauer zafungoval jako magnet
. A na ruce mi pořád voní Incense Rosé, kterou můj muž komentoval slovy "dá se to", což je od něj neuvěřitelný kompliment.
Fleur pak teda blahopřeju ke komplimentu ![]()
já stále než k L'Air du desert marocain zřejmě tíhnu k Au Coeur du desert... je to náročné dilema ![]()
ovšem jsem čím dál víc zaujatá L'Eau. a ta Mandala musí příště bezpodmínečně na ruku ![]()
andry Mandalu musíš vyzkoušet přímo na sobě, to je vskutku parfumaniacká povinnost. A ta L´Eau bude v létě určitě nádherná, dnešní počasí nemohlo její kvality prokázat.
Fleur no právě že i přes to počasí se k L'Eau doma vracím každou chvíli, jen mám obavu, aby nebyla až moc jemná (jemný Tauer... nechce se mi věřit!)
povinnost splním ![]()
Renusatko A navíc naprosto neplánované!
Tak ti přeju, ať se tam dostaneš dřív.
Příští týden mi přijde
La VIe Est Belle Absolu.
Jsem napnutá.
Měla jsem klasiku, i Intense(ta mi byla velmi chválená),
a na tuhle "Absolu" jsem napnutá.
Zkoušela jsem ji asi jednou, takže skoro slepák.
Takže mám velké těšení...
Miru Tak držím palce! Já jsem si takto naslepo koupila Elie Saab Le Parfum. A nákup se vyplatil.
Nevím, čím si to mám vysvětlit, ale voní mi teď všechno, co na sebe šplíchnu. Že by blížící se jaro?
A vlastně nevím, jestli píšu do správného vlákna, neboť je to jako chůze po tenkém ledě..trochu nebezpečné.
Půjdu vyzkoušet Tauera a možná mě z tohoto čichového bludu vyvede. Do té doby platí zákaz nakupování![]()
janejane Takové období u sebe pamatuju naposled před pěti lety
.
Na slepo jsem pořídila Miss Dior Le Parfum a velmi mě těší, že mi voní, že mi přijde zajímavá a že se nenaplnila má obava, aby v ní nebyla stopa po příšerném Poison Girl.
Dalia Miss Dior Le Parfum se mi také líbí, ačkoliv při tom množství všech Miss Dior si už nemohu být jistá, jestli máš stejnou vůni, jakou jsem zkoušela. V každém případě: ať Ti dělá radost!
Fleur Děkuji!
Mám ji už nějakou hodinu na ruce a jsem mile překvapena. Není to žádná ulepená sladkost, ale dospěle vyznívající ambrová růže, která mi připomíná vůni Youth Dew (EL).
Dalia No ona Miss Dior Le Parfum je starší než Poison Girl. Je sice pravda, že v ní cítím rovněž v první fázi třešně, ale pak se naštěstí promění v dospělou moderní chypre růži. Vlastně jedna z mála Demachyho vůní, která voní i na mně. A že já mám s jeho vůněmi jinak hodně trápení. Gratuluji, že to vyšlo
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články