alibi já ho měla jen na ruce a zase Mon Guerlain neznám, tak je neporovnám. Zatím se ke koupi nechystám...případně teda ještě pořádně vyzkouším
, raději.
Co parfémového vám udělalo radost?
Renusatko mně twilly připomíná víc mon guerlain než ten florale. ale kdybych si z nich tří měla jednu vybrat tak asi twilly. naštěstí nepotřebuju žádnou, uff. ale dám je zkusit dceři protože ta ráda mon guerlain, takže kupovat něco stejně vlastně asi budu![]()
Renusatko MG původní mám v odstřiku a žíly mi nerve
Takže ta květinová odnož mě nechává chladnou.
Korsičanka já mám zase ještě doma Mon Exklusiv a ten se mi nijak moc nelíbí, Mon Guerlain neznám a Florale překvapil. No ne, že bych ho musela nějak nutně mít, líbil by se mi na jaro. viktorka_od splavu ale právě ta podobnost s Twilly tam je, tak si říkám, že je zbytečné ho kupovat.
Tak jo no, asi jsem fakt parfémově postižená
.

Hezké číslo. Tuhle část "poličky" jsem se ani nepokoušela vyplnit. Jistě bych si zpětně na všechny ty vyzkoušené parfémy nevzpomněla a štvalo by mě, že to tedy není přesné. Tak radši nula. A "chce zkusit" ?... chci vyzkoušet všechno, k čemu se nachomejtnu a o čem budu vědět, že vzniklo (nebo se našlo) - mainstream/niche/limitky/vintage/edice i reedice...
takže tam se ani nenamáhám něco vypisovat.
wendulka a to mi kamarádky říkajī, že nejsem normální
. Třeba budeme mít jednou v blåzinci svůj voňavý pavilon
.
Renusatko
S blázincem je to tutovka
Ale zase mě hřeje, že budu mít tak skvostnou společnost![]()
A už hledám vůně pro obveselení - viz vlevo![]()
Korsičanka cocain? a funguje to? ![]()
Korsičanka Prosím tě, nevíš, jestli se ten Cocaine dá někde v Praze vyzkoušet? ![]()
andry Já bych řekla, že jsme dobře jeté obě a společně s blackviolet a jerry máme ten čtyřlůžák jistej
.
999 Jasně, v Husovce, v Egoist Royal Parfums.![]()
Korsičanka Díky, tam se zrovna chystám :-).
999 No, oni někdy po Esxenci dostanou ještě další dávku Bockletů z této černé řady a taky novou Eutopii "of Prague". Takže tam koncem dubna zavítám taky znovu:)
Korsičanka Opravdu of Prague? :-). Už někde problesklo jaká bude, popř. kdo ji bude dělat?
999 Dávala jsem včera odkaz na fragranticu - ve vlákně nové niche vůně - první zmínky.
Korsičanka Díky :-).
Korsičanka Trochu OT, netušila jsem, že některá klišé fungují mezinárodně :-). Mácha v té představě přiblblé sochy od Myslbeka, romantický básník... Ale jinak jsem moc zvědavá :-).
999 Klišé se přeci ráda přebírají![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články