Korsičanka Máš pravdu :-).
Co parfémového vám udělalo radost?
Korsičanka Trochu OT, netušila jsem, že některá klišé fungují mezinárodně :-). Mácha v té představě přiblblé sochy od Myslbeka, romantický básník... Ale jinak jsem moc zvědavá :-).
Tak Elodie žije v Praze, čili chápu, že jí ta květnová šeříková záplava pražských sadech zaujala. Máj, Petřín, Mácha jako romantik i neklidný duch, zamilovaní, scházející se u sochy, byť nepovedené... to všechno je pěkný základ pro pražský "příběh" na kterém vystavět vůni.![]()
domenica Jasně, máš pravdu, šeříky na Petříně musí okouzlil. Já měla na mysli ten prazáklad, Mácha romantik... Asi by se některé ty zamilované dost divily...Tedy pokud ve škole nedávaly pozor :-).
999 Třeba jim něco ve škole zatajili![]()
Ale důležité je, jak se jí podařilo šeřík vystihnout![]()
andry Já bych řekla, že jsme dobře jeté obě a společně s blackviolet a jerry máme ten čtyřlůžák jistej
.
Obávám se, že mě strčí na samotku, abych vaši stanovenou diagnózu ještě nezhoršovala (k dnešnímu dni 3909
).
andry Já bych řekla, že jsme dobře jeté obě a společně s blackviolet a jerry máme ten čtyřlůžák jistej
.
To by mohla být fajn dovolená
.
jerry Já jsem koukala vedle
.
A ja teraz furt rozmýšľam, čo by mohlo byť ako vôňa Bratislavy
...(Slovnaft škrtám...)
Korsičanka šmarjá, viem ja? Ja by som volila jedlo a obväzy, ale tipujem, že sa tým blbo máva....
4.4. to tak akurát kvitnú fialky...
slniecko Zhlédla jsem krátký dokument a vlály tam jen čs vlajky - a ty nevím, jak voní![]()
A ja teraz furt rozmýšľam, čo by mohlo byť ako vôňa Bratislavy
...(Slovnaft škrtám...)
![]()
domenica Mně se Zrzavého ilustrace taky líbí, ale sama bych ho nakreslila ještě jinak... Ale to by bylo na jiné povídání :-).
slniecko 4.4. to tak akurát kvitnú fialky...
No, vidíš! A máš vůni Bratislavy
Teď ale, kdo ji ztvární![]()
999 Tak nakresli a šup s ním do malovacího vlákna![]()
Korsičanka Tady je malovací vlákno?
Já už jsem bohužel bývalý výtvarník, už by ta propojení mozek ruka nefungovala...
999 Dávala jsem včera odkaz na fragranticu - ve vlákně nové niche vůně - první zmínky.
Chvíli jsem si tu lámala hlavu, jak tu tvoji zmínku na Fragrantice najdu. Pak jsem si naštěstí poposedla.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články