Renusatko Aha, to ti neřekli? Z ALZD přijde s peříčkem i navoněná a popsaná kartička - třeba novou vůní, nebo ti prostě nějakou vyberou:)
Co parfémového vám udělalo radost?
Renusatko AV mám velký flakon a jsem za něj ráda. Myslím, že z této vůně bude moje stálice. ![]()
potěšilo/pobavilo, že máme v databázi i tohle a tudíž si to můžu dát na poličku ![]()
andry Ty se máš, taky bych chtěla mít na polici aspoň trochu veselo![]()
andry To je dobrý název.
. Musíš nám to příště vzít vyzkoušet, ať je legrace.
Korsičanka hele na flakonu je smajlík s vyplazeným jazykem, ten obrázek je neaktuální... a na krabičce nápis, že naše bláznovství nemá lék
Renusatko oukej, vezmu. hele zpočátku mě to vyděsilo a připomínalo mi to Bright Crystal, ale nakonec jsem tomu docela i přišla na chuť. voní to poměrně neotřele na ovocnokvětinovku a něco v tomto stylu jsem kdysi používala.
andry PARÁDA! A co vůně sama? Co jí říkáš?
edit: Už to vím, dík:)
Korsičanka já to vezmu v dohledné době podrobněji, přece jen je to exotika ![]()
dnes mi udělalo radost, že jsem KONEČNĚ, po letech (co mi zrušili Adidas s oranžovým víčkem) natrefila na antiperspirant, který mi nesmrdí - Yves Rocher - Levandule z Provence. A zároveň jsem vyzkoušela ten jejich šeřík a potvrzuju, že je moc pěkný :)
Blahořečím veřejně blackviolet
. Nejenže se o mě včera během parfémového výletu po Vídni úžasně postarala, ale ještě navíc mi i dnes pomohla vypátrat vůni, kterou jsem tam včera na pozdním obědě z roztržitosti zapomněla, což je moje specialita, pokud jde o srazy
.
Další? ![]()
Ellen Jó no, už ZASE![]()
.
Máš nějaký aktuální parfémový tip do Vídně? Za pár dní se chystáme na náš tradiční májový výlet
.
cinkja Myslíš parfémový? No včera nás v Maison de Parfum dost zaujaly vůně Isabelle Ariana Parfums
. AAle tam nedělají ty vzorky, no
. A oficiální stránky značky jsou pouze propagační
.
Stav se ale když tak i v butiku Bottega Veneta zkusit tu kolekci Parco Palladiano. Pokud tam bude příjemná asijská prodejní asistentka a bude mít, tak ti dá s sebou i vzoreček na pořádné prozkoušení domů
.
A pokud se stavíš v Duft und Kultur, tak pozor na ty jejich difuzéry, než se propracuješ až úplně dozadu k nikovkám. Mají to tam provoněné jejich různou směsí tak intenzivně, že jsem z toho měla náběh na migrénu a opravdu jsem myslela, že to se mnou švihne, než to moje amygdala vstřebala
.
Díky
. Uvidím, na co vyšetříme čas. Jen abych věděla, kudy mám případně směrovat trasy
.
wendulka Tak hlavně, že se našla
.
Dark Velvet na mně voněla až do večera, škoda jenom, že ten kožený tón potom hodně zeslábl. Na papírku je i teď.
cinkja Butik Bottega Veneta taky doporučuju, jsou tam moc milí a kromě parfémů mají i pěkné kabelky, my už máme vybráno, že wendulka?
I Kussmund stojí za návštěvu, těch niche značek tam mají celkem dost.
blackviolet To teda máme
. A kdy že maj ty slevy v té obuvi a tak vůbec, že bych už začala zkoumat nějakej ten termín![]()
?
wendulka Tak koncem června by měl začít letní výprodej. Jenom se obávám, že Bottega Veneta se to nebude netýkat
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články