Jasný, chápu.
Aha, tak to asi mezitím stihla zapomenout
, tak si jí připomene. Sice se stává jen velmi ojediněle, že by změnila názor a její nos a kůže vzala některou vůni na milost, ale vzpomeňme na zázrak v podobě SPI
.
Jasný, chápu.
Aha, tak to asi mezitím stihla zapomenout
, tak si jí připomene. Sice se stává jen velmi ojediněle, že by změnila názor a její nos a kůže vzala některou vůni na milost, ale vzpomeňme na zázrak v podobě SPI
.
wendulka má pravdu, úplně jsem už na ni zapomněla
taky mám drobnej problém se vzorkama, protože v tý škatuli mám spoustu vialek, ze kterejch se sloupla nálepka a netuším, co je co
Hanba mi! ![]()
Hm, tak mi dnes večer po té, co jsem minulý týden přes PayPal eskalovala spor s Technique Indiscrete ohledně nedodaného setu vzorků na stížnost, konečně přišla první odpověď od nich. Připomínám, že jsem objednávala už 26.7. a celou dobu nic.
Prý mi už ty vzorky poslali celkem třikrát, ale celou dobu až do minulého týdne, měli dovolenou, proto mi to nemohli napsat a odpovídají mi až teď. Zvláštní protimluv, že
? Poslali třikrát, tzn., že se to podle nich muselo třikrát ztratit, ale čas odepsat už neměli. No a není taky zvláštní, že údajný konec jejich dovolené se shoduje s dnem, kdy jsem spor eskalovala.
V příloze e-mailu mi ale dáma z Technique Indiscrete poslala vyfocenou obálku s mým jménem, na níž je dnešní datum a moje adresa. Nicméně fotky těch údajných předchozích tří obálek už v e-mailu přiloženy nebyly
.
Na druhou stranu teď už alespoň začínám věřit, že by mi ty vzorky z té Belgie snad mohly dorazit.
Vyjádření z PayPalu zatím nemám - předpokládám, že počkají, až jim potvrdím, že jsem obálku konečně dostala
.
Každopádně platí to, co jsem už v tomhle vlákně zmiňovala, a proto s vývojem situace pokračuju tady, objednávat u Technique Indiscrete znovu už nehodlám
.
U mňa je situácia rovnaká - minulý týždeň som eskalovala spor, včera večer prišiel mail, vzorky mi údajne posielajú už tretí krát
To určite!!
Uvidíme, ako zareaguje PayPal, ja spor len na základe fotky obálky neuzavriem, uverím, až keď budú vzorky doma.
Pravdu povediac, o tie vzorky už nemám vôbec záujem, radšej by som mala peniaze, lebo aj keby boli vône neviem ako úžasné, objednávať si ich tam nebudem. Stačila mi jedna skúsenosť.
No já to taky z vlastní iniciativy zatím uzavírat nehodlám, než budu tu obálku mít fyzicky v rukách.
Mimochodem ptala jsem se na ně v Sens Unique v Paříži, jaké s nimi mají zkušenosti. Prodavačka nejprve řekla, že Libertin Louison je velmi milý, ale nakonec z ní vylezlo, že někdy na dodávku čekají měsíc, dva i tři a někdy to taky nepřijde vůbec
. No jo, jenže oni to nemusí na rozdíl od zákazníků na e-shopu platit předem, takže si s tím s povahou Francouzům vlastní asi hlavu nelámou, jak jsem pochopila.
Takýto prístup nechápem
..a u oficiálneho predajcu už vôbec nie.
No já téhle podnikatelské strategii taky dost dobře nerozumím.
Zase by to ale vysvětlovalo, proč jsou vůně téhle značky v tak málo e-shopech a parfumériích vůbec a když už, tak téměř nikde v kompletním sortimentu
.
myslím, žes uhodila hřebíček na hlavičku... (nebo jak se to říká)
Vzorky mám doma! Tak to bolo fakt metelesku-blesku
...a na poslednú chvíľu
Spor na PayPal uzatváram, ale nikdy viac.
Tak na mě dnes vzorky taky čekaly doma. Ano, rychlost to sice byla, ale já teda nemůžu říct, že bych byla spokojená a mohla stížnost na PayPalu uzavřít.
Mně totiž nepřišly komplet, ale jen 13 místo 14 vzorků. Sainte Extase chybí. Ty je máš kompletní?
Navíc uvádí, že vzorky mají být objem 2 ml. Hm, to mají akorát ty viálky (ten samý typ, co od Vaňkáta, ale bez aplikační tyčinky). Plný mám jen jeden, v ostatních dvě třetiny nebo lehce přes půlku a v Plaisir d´Amour nemám ani tu půlku
. A ne, nevylily se cestou. Papírové pytlíky, v kterých byly, byly suché.
Za normálních okolností bych se na to asi vyprdla a hodila to kompletně za hlavu, ale nemám ráda, když si ze mě obchodník dělá dobrý den
. Takže jim napíšu, že takhle jsem si to rozhodně nepředstavovala a že z mého pohledu, pokud se chtějí zachovat fér a profesionálně, tak bychom se měli dohodnout na nějaké symbolické refundaci, protože set vzorků rozhodně neodpovídá popisu v jejich e-shopu.
Totéž pošlu na PayPal i s fotkami, kde změním důvod stížnosti.
Jako když mi nic nepošlou, v pohodě. O ty 3 eura mi fakt nejde, ale o princip, že jak blbec čekám měsíc a půl na něco, co pak dorazí ve stavu, který neodpovídá popisu.
A teď jsem na tom už pocitově jak ty, momentálně vůbec ani nemám chuť ty vzorky zkoušet
.
Včera som vzorky len vysypala z papierových sáčkov do krabičky, inak som vialky ani nezobrala do ruky, čo bola chyba!
Až teraz zisťujem, že ich je len 13, Sainte Extase mi chýba. Naplnené sú tiež všeliako, plná je len Paname Paname, ostatné cca do troch štvrtín.
Bohužiaľ, ja som spor hneď včera uzavrela, takže sa už sťažovať nemôžem. Vôbec ma nenapadlo, že by to poslali nekompletné.![]()
Som maximálne znechutená. Keby som bola sviňa, tak zahrám mŕtveho chrobáka a budem sa tváriť, že sa vzorky stratili, boli totiž len hodené v schránke, nič som nepodpisovala. Zaslúžili by si to! Každopádne, značka sa mi týmto celkom sprotivila.
Tak prodělek taky kšeft
(jak se říká) a zkušenost pro příště. Naštvaná bych byla tedy taky pořádně.
Ajaj, toho jsem se obávala, že ses v první chvíli nevšimla
.
Tak já jim to při pokračování sporu vrátím z principu i za tebe
. Už jsem to napsala jak jim, tak i na na tom PayPalu jsem změnila důvod stížnosti.
Aha, vidíš, to mě nenapadlo, že jsem mohla být mrcha a doručení zapřít, jako oni si vymýšleli o tom údajném předchozím trojím posílání a nechat ten spor, jak byl.
No tak aspoň takhle, no. Dám pak vědět, jak to dopadlo.
Tak nakonec to nabralo docela rychly spad. Uz vcera vecer mi pozadovanou castku vratili sami od sebe, coz ale v zadnem pripade neomlouva to pred tim. Kazdopadne stiznost s Technique Indiscrete jsem vcera na PayPalu uz taky uzavrela a jako ty s nimi uz nikdy vice
.
To som rada, že sa ti to podarilo úspešne dotiahnuť až do konca.
Zlatý PayPal!
Já tomu prostě nerozumím. Mamka si na sebe jednou za uherskej rok stříkne Shalimar (má ode mě zbytek, kterej si šetří) a okamžitě se jí na zastávce autobusu dostane komentáře, že má nádhernej parfém.
A já prostě nic...
...člověka chytá žravá. Co se týče jídla, dobrot, a tak.
Ale žravá s parfémy, to je děs.!![]()
Člověk si sní o nějaké vůni, p o d a ř í se mu ji sehnat, mít, užívat si ji.
Ale už to nestačí, zase šmejdí, kde by, co by..?.,
najednou má x tipů, co by zrovna rád měl, teď hned, včera bylo pozdě...
Jo, momentálně mám čtyři krásné vůně.!![]()
![]()
Jenže současně bych tak cca deset "potřebovala" okamžitě k tomu.!
Uáááá!!!![]()
![]()
![]()
Máte to někdo také tak.?
...děkuju.! Je mi, trochu
, lépe...![]()
![]()
ještě více tě uklidní ujištění, že jsou zde jedinci, které ta žravá přepadá obden, takže tvých vyhlídlých deset dalších
je opravdu zanedbatelná chuť k jídlu ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.