Korsičanka No já ho doma mám, kdyby si ho viktorka_od splavu málo užila, tak jí dám klidně svůj až ho vyzkouším. Měla jsem strach, aby to nebyl ten druhý.
Stěžovací parfémový koutek
Renusatko no a nakonec to byl Oriental Express
viktorka_od splavu Tak po tom se ti stýskat nemusí - mrknu, možná ještě mám.![]()
Sťažujem si, že neviem zo seba vydrhnúť nálož vzoriek zo včerajška, a synovi bolo v noci zle od žalúdka a ja som mala celý čas (áno, viem, iracionálne, žalúdočné problémy má od pondelka) pocit, že mu musí byť zo mňa
.
slniecko NENÍ TO Z TEBE!!!!!!!![]()
Korsičanka jeeee to by bylo super!![]()
slniecko
chudák malej, ale z vůní (ani nevůní) to jistojistě nebude
Korsičanka viktorka_od splavu ja viem, ale teda to, čo sa zo mňa linulo, vo mne vyvolávalo ľútosť so všetkými naokolo.
Renusatko no a nakonec to byl Oriental Express
Ten tu mám taky ještě v nevyzkoušených.
Renusatko Tak prima, nehledám ho:)
Jdu si postěžovat, že už jsem stráááášně dlouho nezkoušela nic nového. Nevím čím to je, ale kouknu, přečtu si složení a případně recenze a ..... nic. Nic to se mnou nedělá, ať je to podle soudu druhých krása nebo hrůza. Jedu si se svými oblíbenkyněmi, dokupuji ty, které mám ráda a docházejí, ale nové mě prostě neláká. Parfémové vyhoření?
Fakt nevím a nejhorší je, že ani v dálce nevidím světlé zítřky.![]()
Poéma to se máš. já bych to napsala do vlákna, co mne potěšilo ;)
Poéma Tak toto by byl pro mě nejsvětlejší zítřek, ale musela bych VĚDĚT, že už DEFINITIVNĚ - NIC - NOVÉHO nepotřebuji.![]()
alibi Korsičanka Takže si nemám stěžovat a mám být ráda. Njn, už mlčím...![]()
Stezuji si, ze Givenchy opet skoncilo s vuni https://www.parfumanie.cz/database/detail/les-parfums-mythiques-extravagance-d-amarige-givenchy. ![]()
Poéma :*
a co teď točíš nejčastěji?
alibi Libi, Instant Magic, Néu a Secrets du Paradis od J.et M. a občas to prostřídám s chanelovo No.5 Premiére a Poison Hypnoticem edt. To jsou totiž vůně, které mám v parf. skříni na kraji.![]()
Jdu si postěžovat, že už jsem stráááášně dlouho nezkoušela nic nového. Nevím čím to je, ale kouknu, přečtu si složení a případně recenze a ..... nic. Nic to se mnou nedělá, ať je to podle soudu druhých krása nebo hrůza. Jedu si se svými oblíbenkyněmi, dokupuji ty, které mám ráda a docházejí, ale nové mě prostě neláká. Parfémové vyhoření?
Fakt nevím a nejhorší je, že ani v dálce nevidím světlé zítřky.
Řekla bych spíše "parfémová zralost".
Kýžený stav!
Poéma To jsou totiž vůně, které mám v parf. skříni na kraji.
![]()
a tak kdyby ti nevoněly, tak je přeci nenosíš. a mimochodem samé pěkné. akorát ten Poison mě nějak míjí. ale je to už hooodně dávno, co jsem ho zkoušela
Krehutka no ty brďo, jako kdybych to tušila...! kdybys náhodou chtěla odstřik (i větší), tak dej vědět ![]()
prďola mam 100 z lonska, jeste je tam tak polovina, ale teda stve me to. Prisla jsem na to tady z reklamniho banneru, kde flakon nabizeli za 2,5 tis (tusim parfum dreams).
A diky za nabidku. Spis jsem se divala na tve policce na Apsu, ze by na jare nebyla spatna, kdyby ses chtela zbavit odstriku
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“