respekt NdN v MHD rozhodně potvrzuju
ale zase to třeba omámí taxikáře, kterej potom nechce nahradit škodu na dveřích odřených o obrubník ![]()
Stěžovací parfémový koutek
ten poslední odstavec (v příspěvku pro wendulku)... ![]()
![]()
Tak moc díky za tip, dnes jsem si ze vzorku ověřila, že je fakt na léto potřeba. V tomhle teple je dokonalá. Jen těch 150 € je za stovku?
A musím potvrdit, že i NdN se rozvoni krásně, přestože je teplo, včera schytala dva komplimenty (je ale fakt, že v otevřeném prostoru
)
Nemám čas na parfémy, už dlouho. Žiju zas nějak moc rychle.
Předem se omlouvám, že si sem jdu vylít srdíčko
Moji frustraci by ale nejspíš nikdo jiný nepochopil.
Po delší době jsem dnes zašla do Madeleinu a bylo to naposledy. Paní majitelka mě odmítla obsloužit s tím, že jsem si u ní při svých třech loňských návštěvách nic nekoupila. Doslova řekla, že pro mě nic nemá a vyhnala mě.
Ano, loni jsem tam skutečně osobně nic nekoupila. I když jsem alespoň přivedla jiného zákazníka, který tam pár tisíc nechal. Bylo to především z důvodu nezajímavé nabídky a celkově lepšího servisu na druhé straně náměstí. Dalším důvodem bylo až příliš okaté nucení k nákupu. Třeba když nebyla Cuir Velours, pro kterou jsem si přišla, a tak mě paní přesvědčovala, že slaměnka je i v tom a tom a tomhle, což pochopitelně nebyla. Nicméně přesto jsem na její parfumerii nezanevřela. Chápu, že musí mít čím dál těžší časy, když už se musela vzdát i Rosinek a implementace EET pro ni musí být noční můra. Ale já tam nechodila žebrat vzorky, nechodila si očuchat, co si koupím na internetu, a jen v předchozím roce jsem v obchodě nakoupila celkem pětkrát, za nemalé peníze. Proto jsem ještě teď z takového chování v šoku. Přijde mi to sprosté, neprofesionální a líto.
Kdysi jsem byla svědkem podobného jednání se dvěmi paní, které se přišly zeptat na Annick Goutal a byly odkázány rovnou na internet, protože tady si to stejně prý nekoupí, ale ke mně se paní a dříve i pan majitel choval slušně. Až doteď.
Tak to je sila!
To je nielen neprofesionálne, ale aj neospravedlniteľné chovanie. Chápem, že ich internetové parfumérie oberajú o exkluzivitu a tým aj o zisk, no takýmto urážlivým správaním si pani majiteľka fakt nepomôže.
Tiež by mi to bolo ľúto, viac by som tam nevkročila!
Nikdy by me tam nevidela
Nechutne chovani, neprofesionalni,ona se zblaznila? To prece neni jako jit koupit kilo brambor.
Kdyby se takhle chovali vsichni obchodnici,tak je hodne zakazniku neobslouzenych. A obchodu prazdnych.
Nezdvořilé, neprofesionální. Chápu její frustraci z toho, že obchody se asi špatně hýbou, ale tohle si nesmí dovolit. A možná je ono chování i důvod, proč příliš neprosperují (kamarádka si stěžovala na vysloveně nátlakové jednání při výběru parfému a znechutilo ji to tak, že nic nekoupila). Zkouším si představit, jak by to vypadalo, kdyby podobnou strategii uplatňovali všichni všude: učitel by vykázal ze třídy žáka, protože posledně se nic nenaučil; lékař by odmítl ošetřit pacienta, který se vždy neřídí jeho doporučením...
S podobným chováním majitelky jsem se také setkala a ne jednou. A myslím, že právě její přístup je hlavní důvod, proč se Madeleine nedaří. Bez ohledu na nabídku internetových obchodů a další okolnosti. S tímhle promarní veškerou šanci na udržení.
Tvoje rozladění i lítost chápu, ale pro tohle neexistuje omluva. Naštěstí zbývá právo volby, příště jdi rovnou do Jáchymovy
.
Jen nevěřícně zírám...
Paní majitelka je svým neprofesionálním a neurvalým jednáním už poměrně známá. Ono to má kořeny dávno v minulosti. Už v dobách Madeleine ještě v Černé Růži, jsme si mnohé často posteskly, jak trapně pomlouvají ostatní značky, eshopy všechny samozřejmě prodávají fejky atd... I ten Vlado nakonec tlak na způsob jednání se zákazníky nevydržel. Z vyprávění znám historky o zkoušení z vůní a líčidel, které tam čekaly na jiné zákaznice, nepříjemné vnucování toho co mají, když člověk přišel za tím, co nemají...
Z osobní zkušenosti z nedávné doby mohu přihodit historku o tom, jak zástupkyně značky Grossmith, sídlící v Londýně, oslovila majitelku, aby mi poskytla vzorky všech vůní jejich značky. Paní R. mi napsala, ať teda přijdu, že to pro mě připraví. Musely byste to vidět - v mnoha případech jen "orosené" vialky, někdy alespoň 0.5 ml, nemluvě o tom, že některé vůně byly v recyklovaných vialkách, například po nějakých vůních od Gucci... prostě trapas.
Z pěti recenzí na její FB strácne jsou 2 silně negativní:
A very disgusting and unpleasant lady...I am not sure if she was going through a difficult time in her life but she has become the worst fragrance shop experience in my life....not even in the communist prague shop assistants tended to treat their potential clients like this...
Problém není v konkurenci internetových obchodů, ale v jejím přístupu k zákazníkům a k neschopnosti pokud jde o PR. I Byredo a LM Parfums a Amouage atd.. jsou na netu za nižší cenu než v Ingredients, přesto Ingredients vzkvétá.
Upřímě děkuji za varování, kam nikdy nevstoupit...
Recyklované vialky - z toho úplně čiší láska k vůním že? ![]()
zkoušení z vůní a líčidel, které tam čekaly na jiné zákaznice
To jako vážně???
To je síla, panebože, to je obchod. No nechoď tam.
No je fakt, že já v Madeleine nebyla nikdy příliš častým návštěvníkem, protože jsem vždycky cítila ten nátlak na koupi, který je mi proti srsti. Víc to tedy bylo ze strany pana Rudiče, ale pak už i od ní. Ale tohle už je opravdu silné kafe
. Naproto chápu, že s takovým zážitkem to byla tvá poslední návštěva. Ani já bych se tam po tomhle už nikdy nevrátila, i kdyby nabízeli kdo ví co.
"Problém není v konkurenci internetových obchodů, ale v jejím přístupu k zákazníkům a k neschopnosti pokud jde o PR. I Byredo a LM Parfums a Amouage atd.. jsou na netu za nižší cenu než v Ingredients, přesto Ingredients vzkvétá."
Když mi Jakub oznámil, že plánuje vzít Amouage do Ingredients, protože z Madeleine zmizela, protože tam se neprodávala, byla jsem poměrně skeptická, protože už v té době byla značka dávno na netu ještě před těmi ostatními. Ale čas ukázal přesně to, co jsi napsala. Je to v přístupu
.
Jinak když zmiňuješ ty vzorky. Mám částečně podobný zážitek z Ogivi. Samozřejmě nešlo o použité viálky (takový úlet jsem zažila akorát jednou na arome při výměně vzorků, kdy jsem ho dostala taky v takto recyklované viálce) ale čisté ty klasické 1 ml, personál příjemný, zná všechno, co prodává, ani v nejmenším nevyvíjejí nátlak k nákupu. A ano, aktivně se ptá, jestli bych nechtěla vzorek na doma na vyzkoušení, jenže pak člověk nestačí zírat:
Já se musela opakovaně spokojit s největším množstvím 0,2 ml, jinak opravdu jen orosenou viálku, abych si vůni mohla POŔÁDNĚ doma vyzkoušet
, Tady vidíš, že s 0,5 ml ti paní Rudičová ještě přála
.
Tak mi za poslední týden prošlo rukama asi 20 vzorků různých nikových vůní dle vlastního výběru a dalších cca 5 z lepšího mainstreamu.. A nic... Poměrně dost vzorků se mi sice líbí, ale ani jeden mě úplně nedostal. Tak to vypadá, že narozeninový dárek tentokrát nebude parfém ![]()
...a jak by to mělo vonět.?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje