Já dostala pochvalu od muže na Modrou hodinu. ![]()
Komplimenty
Panenka Muž - znalec![]()
Panenka Toho bych si náležitě vážila, L´Heure Bleue nedokáže ocenit jen tak každý!
Panenka
no tedy!![]()
Panenka Tak to je opravdu cenný kompliment! ![]()
Korsičanka Fleur viktorka_od splavu Dalia No bylo to milé. ![]()
Alien Essence Absolue. Nejlepsi limitka ever, kdo ji zrusil, zaslouzi nakopat s rozbehem.
Nejvic pochval za jediný den.
Dlouho jsem žádný kompliment neschytala (přes respirátor neprojde kyslík, natož vůně
), až dneska na alergologii v recepci mladá sestřička, že tu něco moc hezky voní - skromně jsem mlčela, ale byla jsem odhalena. A co prý to je, že to by se určitě líbilo její mamince - tak jsem jí nadiktovala název, adresu eshopu a nakonec i mázla na ruku. A nakonec z ní vylezlo, že se jí to líbí čím dál víc a že si to asi koupí sama.
Musc Al Quraishi CPO
jerry kde je prosím tě ke koupi? Díky.
Hlásím pochválený Oolong od Atelier Cologne. A to přesto, že kolegyně držela v ruce kávu a čichala skrz ni. Takže vlastně nevím, co cítila.
jerry díky, zkusím vyčkat, snad se zase objeví
.
Dnes mi úplně najednou, řekla starší paní na ulici, že mi to moc sluší a ještě krásně voním. Vůbec ji neznám, jen jsme se míjely. Amouage Sunshine.
Renusatko To se máš. Mně cizí baby chválí jen barvu vlasů, ale zas všude
Asi nám to fakt sluší![]()
Korsičanka Téhle bylo tak 75-80 odhadem. Měla jsem dlouhou sukni a triko, nic extra. A ona měla taky dlouho sukni. Zrovna jsem na ni taky koukala a napadlo mě, že se to nosí napříč generacema a všem to sluší.
teena-s Dostala jsem ji. V první chvíli jsem si říkala, že to nebyl dobrý nápad, ale nakonec jedna z nejoblíbenějších letních.
teena-s Týnko, to nejde. Dostala jsem jí jen trošku z Německa k nákupu jiné. Ale už ke mně fičí neplný flakon EDT výměnou, tak snad bude vintage - a pak napíšu:) Tu současnou verzi neznám.
teena-s Ale je to krásná elegantní klasika pro starší dámu![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje