Komplimenty
wendulka Jestli jsi přesvědčená, že to půjde bez ní, tak se na komplimenty vynucený nákup vykašli.
Jj, mám jasno. Navíc včera se to vykompenzovalo tím, že paní u fronty v Lidlu u pokladny se najednou otočila s tím, že cítí dezinfekci. Holt každému nesedí no.
Ale zrovna tak mám jasno třeba i s Delinou Exclusif, že tu už taky opalovat nebudu, přestože mi ji předevčírem dvě kolegyně taky velmi chválily, že prý úžasná vůně
.
Jardins de Misfah. V praci. Pry strasne prijemna.![]()
Luna Tak to je skvělé. Na mně je to bohužel něco jako Lachema Brno
.
Fleur Skoda, mne prijde takova tak akorat strihnuta exotikou, zaroven klidna. Na mne je ale zase udesna napriklad vami oblibena Rose America.![]()
Luna Úděsná, jo?
Taková klidná a veselá růžička...
Korsičanka me ty klidne veci moc neberou a ta sul v tom je hrozna.
Luna Ale jdi ty:) Ovšem je pravda, že ty potřebuješ jiné pecky, stejně jako já, i když trochu jiné:)
Luna KorsičankaMně Rose America nepřijde jako klidná a veselá růžička, já v ní právě mám něco trochu znepokojivého a rozbolavělého (to ta sůl a vzpomínky na dětství), proto se mi líbí.
Fleur Rozbolavělost ty ráda?![]()
...domnívám se, že přestože je to "jen" parfém, tak má pro Fleur v sobě zvláštní živou nitku, žilku, téměř neviditelnou vlásečnici, která ale jako by byla živá, dává vůni tep, "něco" a při přivonění si ožívají některé, křehké obrazy z dětství...
Luna KorsičankaMně Rose America nepřijde jako klidná a veselá růžička, já v ní právě mám něco trochu znepokojivého a rozbolavělého (to ta sůl a vzpomínky na dětství), proto se mi líbí.
Mám to s ní zrovna tak.
Korsičanka Luna Miru Dalia Rose Amerika mi přijde jako taková nostalgická, vzpomínková růže. Je v ní něco znepokojujícího - možná dávné tajemství. Líbí se mi moc, ale vůbec, ale vůbec na mně nedržela.
...nostalgická určitě ano. A jinak bych si ji musela připomenout, jestli ji vnímám pořád stejně...
Hanka H Ano, nostalgická a zahalená nevyřčeným tajemstvím. Taková je. ![]()
Na mně drží dobře.
Fleur Korsičanka
...domnívám se, že přestože je to "jen" parfém, tak má pro Fleur v sobě zvláštní živou nitku, žilku, téměř neviditelnou vlásečnici, která ale jako by byla živá, dává vůni tep, "něco" a při přivonění si ožívají některé, křehké obrazy z dětství...
Díky
, to je přesné!
Fleur Korsičanka
Díky
, to je přesné!
Tak dnes konečně zase jednou kompliment, který mi vážně udělal radost na vůni, co si to podle mě zasloužila už dávno
. Moje bývalá učitelka angličtiny ocenila Noir de Noir od Toma Forda
. A to jsme se potkaly venku na ulici
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje