Dostala jsem pochvalu od instrumentářek na Ganymede, už podruhé. Vůbec bych nečekala, že zrovna taková vůně se tady bude líbit.
Komplimenty
...mě to nepřekvapuje...
Je to totiž ten typ, který ostatní vnímají jako "vzduchosvěžující". A obvzláště v nemocnici, kde může být vzduch "těžký"(z x důvodů) je vůně vnímána právě jako velmi příjemná, jako když se otevře okno...
![]()
marieuTo je zřejmě vůně UNIVERSA - líbí se jak všem nezatíženým, tak i nám vybíravým:) Mně ji pochválila taky vnoučata( 26-28), která se voní fakt jen vyhlášeným mainstreamem![]()
Prý voním třešněmi...
Zdejší milovnice třešní v parfémech by evidentně nesouhlasily, neboť jsem na sobě měla Rose America, ale rozhodla jsem se vnímat to jako kompliment.
Fleur To JE kompliment
!
V práci kompliment na Champs-Élysées. Potěšil.
marieu K tomu konečně letnímu počasí se hodí. Vůbec se nedivím, že sklidila chválu.
Za poslední týden kompliment od mojí bývalé učitelky angličtiny ze základky na Magenta Pop a od kolegyň na Sambaka, že prý příjemné vůně, což je o to víc potěšující, že stále nemám tak úplně na výběr, čím se navonět, abych z toho sama něco měla
. A vlastně ani odhad, jestli to náhodou s dávkováním nepřeháním
.
Většinou mi chválí vůně kamarádky, parfémově postižené
. Dnes jsem po dlouhé době vytáhla Fate a to počasí je pro ni jak dělané. Dva komplimenty od pacientek a jeden v obchodě
. Škoda, že další flakón je nad moje možnosti.
Renusatko Tak až budeš chtít, mám odstřik necelých 20 ml:) Já dnes taky kompliment od zmrzlinářky na FB Unspoken Musk. Konečně na vůni a ne jen na vlasy![]()
Dva pánské komplimenty na Orange Star
. Hned jsem přehodnotila, který flakón se mnou pojede na dovolenou.
Renusatko Veru áno, Fate je totálny zberač komplimentov a to som očakávala hlavne v práci, že to mnohým nebude po chuti. Opak je pravda, navyše mám pocit, že leto tej vôni veľmi svedčí, čo ma prekvapilo aj potešilo. Naposledy kompliment od predavačky v Liu Jo, ktorá vôňu nielen pochválila, ale presne nazvala, vraj ju pozná, to potešilo![]()
Daridari Já na Fate dostala ještě kompliment hned druhý den. Vlastně dva, ale ten jeden tak neprávem slizla paní u vedlejšího stolu
.
Šli jsme v pátek večer na pivo a pochválil mě kamarád, kterému nikdy nic nevoní a jeho žena nesmí parfémy používat. No a potom na zahrádce, u vedlejšího stolu a hned po našem přichodu, pán řikal, co to tam tak krásně zavonělo. Tetiny se začaly dohadovat, která z nich to je. No neustále jim řikal, že ani jedna z nich, že to bylo něco jiného.
No ale včera večer jsem si dala LHB a manžel to komentoval, že to je strašný a že cítí hadr na podlahu a že to smrdí. No nebylo to poprvé.
Renusatko Tak ja už pri mojich vôňach rátam aj s nekomplimentmi, raz som si niečo dala, tuším od Muglera a môj muž začal chodiť po byte, že asi sa nejaká naša mačka vycikala![]()
Ale na LHB som práveže komplimenty zbierala![]()
...tak já po delší době sbírám komplimenty:
- moje maminka kolem mě chodila a pořád se vyptávala, čím to voním.?, že prý je to příjemné, a že jak se pohnu, tak cítí krásné závany
- pak jeden známý, že prý jestli jsem se nepolejvala tou vůní.?, že jde vůně přede mnou i za mnou...(on je trochu akurátní, takže když jsem se zeptala, jestli se mu to líbí, jak voním, tak odpověděl, že, hm, kdyby mi to bylo nepříjemný, tak ti to řeknu. Rozuměj - v podstatě kompliment)
- a pak jistý muž měl zabořený nos do kůže na mé šíji a jen si mě s přivřenýma očima nasával do plic...
L´Interdit Intense
Miru To nás potěší, že?...3 komplimenty
Je prima, když s tebou souzní vůně, jež je zatím běžně k dostání a ještě za dobrou cenu.
...joo, máš pravdu, to má pak člověk fakt radost a o to větší požitek...![]()
![]()
MiruEvidentně jsi zvolila správnou vůni, která s Tebou dokonale ladí
.
...asi jo...![]()
s Demi Deuil zbieram komplimenty, kade chodím....
...to sa mi už dávno so žiadnou vôňou nestalo
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje