slniecko Chtěla jsem ti k Shalimaru připsat, jakou že to máš krásu na sobě![]()
Komplimenty
"Maminko, ty krásně voníš...!" Moje malá, Mon precieux nectar a týdenní odloučení.
marieu To je krása! Dětem MPN obvykle voní, je v něm něco konejšivě sladkého.
Zase jsem (na výjezdním zasedání
) sklidila mnoho komplimentů na 24 Faubourg, Fleur je svědek! A od odbornic, kterým hned tak něco nezavoní!
Já snad skutečně všechny ostatní parfémy vyhodím...
barbuchaPotvrzuji
.
Fleur A co Piombo Wood??
...tak to je krásné!
Korsičanka Příjemná vůně.
V dnešním deštivém dni je tak krásná
To je kompliment ode mě pro Aprés L´Ondée...
tina U mě na dovče teda neprší, ale k pokloně nádherné Après L' Ondée se připojuji!![]()
A ještě dodatečný kompliment jerry na Encre Noir. Tu vůni znám, nosí ji kamarád, ale na ní jsem ji nepoznala, neboť vyzněla čistě dámsky. A ta sillage
!
A já ještě jednou děkuji, potěšilo mě to (a zrovna dneska jsem dopotřebovala další flakon).
Ha! Dostala jsem kompliment na ten "nas" jalovec. Od pana vycepniho v pivnim baru
myslim, ze to vylo proto, ze vonim trochu jako gin![]()
Ale houby, vždyť to voní jako jalovčinky-koření, ne jako jalovčinky-chlast.
Ale že to byl tenkrát dobrý kup, co?
jerry uplne skvelej. Na tohle leto idealni. Pristi rok asi kupuju znovu
Takový vtipný kompliment-nekompliment. Dostala jsem vzorek Hibiscus Mahájad, ale byl to samozřejmě průšvih, takže jsem ho věnovala kolegyni, která vůně podobného typu nosí. A ta je nadšená, prý nádherná vůně a výdrž nekonečná, cena nadoblačná, asi bude muset začít šetřit ![]()
Vosina No, hlavně jestli ji nemusíš v kanclu cítit ty
Já ji domlouvám pro aliasdceru, a jak mi kdysi přišla úžasná, rychle jsem ji tehdy prodala a teď jsem se dobrovolně rozhodla k rozporcování pro ni
Už napřed se bojím...
Korsičanka Já pořád přemýšlím, jestli mám shánět vzorek, nebo ne. Granátové jablko a růže, to by se mi určitě líbilo, ale bojím, ukrutně se bojím té sladkosti (Lettre Pushkar, kterou zmiňuješ v recenzi, to už je na mě opravdu moc) a "dámičkovského" tónu jako v LVEB.
Fleur Myslím, že pro tebe opravdu taky není. Představ si Delinu v silnějším provedení...![]()
Korsičanka Určitě máš pravdu
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí