Komplimenty

09. srpna 2014 04:19
Offline marieu
5126 příspěvků moje polička 14. zaří 2023 09:39

Korsičanka mně nikdo v mém nevirtuálním okolí nechválí nic! Akorát, když si vzpomenu a dám si outfit tady do vlákna... 

Online Korsičanka blogger
13330 příspěvků moje polička 14. zaří 2023 09:49

marieu Ale tady se ti to zas pochvalami hemží!

Offline marieu
5126 příspěvků moje polička 14. zaří 2023 10:09

Korsičanka tady si nemám v nejmenším na co stěžovat! 

13330 příspěvků moje polička 14. zaří 2023 11:51

marieu Mě těší aspoň to, když se setkám s kamarádkou, která se o niche vůně sice zajímá, ale má teď zdravotní starosti, a přinesu jí očichat mé nové objevy, jak dělá nadšené obličeje

Offline marieu
5126 příspěvků moje polička 14. zaří 2023 12:20

Korsičanka to věřím! Poučenýho průvodce bych taky brala.

13330 příspěvků moje polička 14. zaří 2023 12:38

marieu Poučený parfumaniak nemusí ale s tebou a tvou kůží souznít

Fajn je najít pro tebe SPRÁVNÉHO poučeného

Offline marieu
5126 příspěvků moje polička 14. zaří 2023 13:03

Korsičanka tak to bych považovala tak nějak za samozřejmý

Offline Lamicka
14134 příspěvků moje polička 14. zaří 2023 16:53

Dnes mi ji jedna lékařka pochválila Portrait of a lady a za pár minut mi odběrová sestra řekla, že je hodně zvláštní a že je sportovní a pánská (tak ji vůbec nevnímám, naopak ji mám zařazenou jako velmi ženskou vůni). Dodala, že je to ale příjemné cítit něco jiného než Sí, Chloe a Lancome.

Dnes jsem ji měla naposled, jak jsem psala - syn má na ni asi alergii, takže další kupovat nebudu.  

Offline Poéma
765 příspěvků moje polička 14. zaří 2023 17:37

Já kudy chodím, tudy dostávám komplimenty na Cartier Carat. Včera doplňující personál v Makru, prý krásně voníte a můžu se zeptat čím? Dneska sestra v ordinaci, že jsem jim nádherně a prý jako pokaždé provoněla čekárnu, a že už předem pozná, že tam sedím podle vůně, která se jim line do ordinace. Tož potěšilo obé a asi bych  Carat měla brát jako signature vůni, na nic dalšího tolik pochval ještě nezaznělo. Jen snad náš dvorní kadeřník chválí Velvet orchid víc, u něj to ale beru s rezervou, on je moje kamarádka a nosí ji taky.

13330 příspěvků moje polička 14. zaří 2023 18:15

Poéma ...on je moje kamarádka a nosí ji taky.

Už jsem to tu taky psala, že ty a Carat a vidíš, že mám pravdu. Já bych ji na sebe vůbec nedala

Offline Poéma
765 příspěvků moje polička 14. zaří 2023 19:06

Korsičanka Já se těším, že děvčatům v ordinaci takhle " zamořím" prostor Dolceacqua, sbližujeme se...

S Caratem to byla obrovská náhoda, domenica mi ji poslala kdysi jako dárek, dlouho jsem ji měla odloženou a nějak zvlášť se mi nelíbila. Jo, nos si někdy dělá co chce...Občas jsem se s ní navoněla jen tak doma a pak přišel zlom nebo správná kostelace hvězd a bylo vymalováno.

13330 příspěvků moje polička 14. zaří 2023 19:24

Poéma Třeba se jim zrovna bude Sladká Voda líbit

Offline Poéma
765 příspěvků moje polička 14. zaří 2023 19:59

Korsičanka Jj, já to taky tak myslela, ona je krásná, i snaše se líbila, ale nebyla by prý pro ni, ta má ráda spíš typově něco jako je Miss Dior Blooming Bouquet. Jsem zvědavá, co na Da řekne v neděli dcera, máme podobný vkus jen posunutý o 25 let. Prý to, co nosím teď já, bude ona nosit v těhle letech taky. Zatím jsou prý na ni moc "dospělé".

Offline Fleur blogger
6779 příspěvků moje polička 15. zaří 2023 13:46

Poéma Já myslím, že by se mohla líbit - všechny složky jsou v ní dobře zapracované, nic výrazně netrčí, takže působí takovým přirozeně hladkým dojmem.

Offline Poéma
765 příspěvků moje polička 15. zaří 2023 15:18

Fleur Ano, to je přesně ten správný výraz, je hladká. Mně se v ní moc líbí ta majoránka hned na začátku vůně, v jiné vůni jsem ji zatím nikdy nezaznamenala. Pak je kouzelně líbezná, růže, mimóza s mandlovým květem je takové něžné propojení.

Offline woman27
468 příspěvků moje polička 17. zaří 2023 14:12

Poéma 

Nadji, na mě byl Carat řídký, nějak ho pohltila moje kůže. Ale je to fakt náhoda. Já teď dostávám hodně komplimentů na Princess. Ta mi asi sedla, ale takovou sladkou signature bych mít nemohla

Offline Poéma
765 příspěvků moje polička 17. zaří 2023 18:38

woman27 Tak to jsem fakt ráda, že se líbí, ale máš pravdu, je to slaďouš obecný.

S Caratem na sobě nešetřím, 6-8 střiků všude kam se dá.

Offline salvia
příspěvků moje polička 25. zaří 2023 16:35

Babí léto asi svědčí vůním od Cartiera. Dnes jsem v kanceláři ulovila dvě pochvaly na La Panthère Parfum. A to já přitom tu meruňku jindy ani moc nemusím, ale dnes jsem měla náladu na něco šťavnatého. 

Offline stes
8821 příspěvků moje polička 25. zaří 2023 18:54

salvia říkáš meruňka jo, to asi potrebuju. Ve slozeni ji nevidim,ale mam tip na očichani.

Offline salvia
příspěvků moje polička 25. zaří 2023 19:09
Reakce na stes:

...Ve slozeni ji nevidim...stes 

​A díváš se do správné odnože? Té s černým pruhem.