Chápu, pod 10 střiků většinou nejdu
. Já kdysi, když ještě POAL bývala zabijákem, vyvolala alergickou reakci u kolegyně![]()
Komplimenty
Miru Zlatá Light Blue! Dnes je to na každém rohu LVEB v různých verzích, a z té je fyzicky zle mně. Když si vzpomenu, jak jsem kdysi nadávala na módní vlnu řezavě zelených jablek, tak co bych za ně dnes dala ve srovnání se všemi cukrovými vatami a vanilkou!
Mně tento týden byla pochválena Infusion od Akra a Cardinal.
...tak LVEB už mi taky leze na nervy(a všechny ty cukroušové vůňky),
a to jsem ji nosívala(i když nejlepší byla Intense a tu přestali dělat)![]()
Na druhou stranu - když je dívka, žena navoněná čímkoliv a, pro mě zásadní, je i upravená, čistá (vlasy, oblečení, boty), tak je mi celkem jedno, čím voní, klidně LVEB.
Pokud je ale v některém výše zmíněném nedostatek, nezachrání to ani sebedražši a sebe sofistikovanější vůně.
(nejvíc mě drtí neumyté vlasy, odrostlé umělé nehty, kartáčky na zuby místo řas, špinavé boty)
Sbirala jsem komplimenty na Orpheon, Her Majesty
Tak uvidím nyní...![]()
Intense byla jediná LVEB, kterou jsem milovala. Neskutečně mi sedla, spousta komplimentů a já se v ní cítila být ženou.
Já dnes nekompliment. Ráno bylo chladno, náležitě jsem se naložila do Love Delight, kterou jsem kdysi zavrhla a dnes jsem zjistila, že je nádherná. Odpoledne se ovšem u nás udělalo teplo a málem jsem přidusila prodavačku v drogérii, která se ocitla v mé těsné blízkosti. Doslova jsem viděla, jak se jí protočily panenky
(samozřejmě jsem přes den přiživila).
Po několika letech jsem zase vytáhla opravdu archivní Extravagance d' Amarige (Givenchi), dostala jsem ji v roce 1998!!! A hned dva komplimenty v horkém letním večeru.
Asi ji začnu nosit pravidelně. Ale co pak, až dojde?
Až dojde, tak máš 3 možnosti:
1. zapomenout, žes ji kdy měla nebo
2. si udělat výlet do Haarlemu a navštívit Perfumes Of The Past - když jsem tam byla naposled před 2 lety, měli obě, jak klasickou Extravaganci, tak to její limitované zmrtvýchvstání z řady Les Parfums Mythiques
3. začít lovit na ebay
jerry Teď jsem je na webu nenašla, ale i tak díky!
Na webu mají jen malý zlomek toho, co je v prodejně - mají i všemožná částečně vypotřebovaná balení, která ale na web nedávají (proto doporučuju výlet).
jerry Ahá!
A případně lze poslat dotaz.
V práci poprvé s novou vůní a
jak jsem do ní ale ráno vlezla, tak jsem začala sbírat komplimenty -
kolegyně zkoumaly, kdo že tady prošel, po kom zůstala TA vůně?!, a pak,
když přišly ke mně a zjistily, že to jsem já, tak jen slastně nasávaly..., a
ptaly se mě i cizí kolegyně (se kterými si vykam), jestli bych mohla říct´, že čím to voním.?.
(to jsem se omluvila, že nikdy a nikomu neříkám, co používám za vůni)
Prostě za den hodně krát pochvala a údiv, jak je to pěkný.!
JENŽE
já byla navoněná Metal Lavender,
ale na jedné ruce jsem měla striknutou Rose Mosaique
(abych "zkoumala", jak bude držet a baví mě sledovat, jak se mění),
tak jsem dala kolegyním přivonět ke každé ruce(tu Metal jsem měla všude, vc ruky),
CO se jim teda líbí, která?.
A ony, že neví?!, neoznačily najisto ani jednu, ale že jak někde projdu, že ví, kudy jsem šla a že je to moc pěkný.
Nicméně, tím, že jsem přes den občas Metal Lavender přiživila,
hlavní zásluhu na tom má asi ona![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí