Komplimenty

09. srpna 2014 04:19
Offline woman27
517 příspěvků moje polička 27. května 2026 12:26

Korsičanka 

Chápu, pod 10 střiků většinou nejdu. Já kdysi, když ještě POAL bývala zabijákem, vyvolala alergickou reakci u kolegyně

Offline Fleur blogger
6824 příspěvků moje polička 27. května 2026 12:32

Miru Zlatá Light Blue! Dnes je to na každém rohu LVEB v různých verzích, a z té je fyzicky zle mně. Když si vzpomenu, jak jsem kdysi nadávala na módní vlnu řezavě zelených jablek, tak co bych za ně dnes dala ve srovnání se všemi cukrovými vatami a vanilkou!

Mně tento týden byla pochválena Infusion od Akra a Cardinal.

Offline Korsičanka blogger
13442 příspěvků moje polička 27. května 2026 12:59

woman27 Chápu, pod 10 střiků většinou nejdu.

Já jak u čeho:) Některé moje vůně by okolí zabily i 3-4 mi střiky

Fleur Gratuluju!

Offline Miru
16610 příspěvků moje polička 27. května 2026 14:27

Fleur 

...tak LVEB už mi taky leze na nervy(a všechny ty cukroušové vůňky), 

a to jsem ji nosívala(i když nejlepší byla Intense a tu přestali dělat)

Na druhou stranu - když je dívka, žena navoněná čímkoliv a, pro mě zásadní, je i upravená, čistá (vlasy, oblečení, boty), tak je mi celkem jedno, čím voní, klidně LVEB.

Pokud je ale v některém výše zmíněném nedostatek, nezachrání to ani sebedražši a sebe sofistikovanější vůně.

(nejvíc mě drtí neumyté vlasy, odrostlé umělé nehty, kartáčky na zuby místo řas, špinavé boty)

Sbirala jsem komplimenty na Orpheon, Her Majesty

Tak uvidím nyní...

Offline woman27
517 příspěvků moje polička 28. května 2026 22:36

Miru 

Intense byla jediná LVEB, kterou jsem milovala. Neskutečně mi sedla, spousta komplimentů a já se v ní cítila být ženou.

Já dnes nekompliment. Ráno bylo chladno, náležitě jsem se naložila do Love Delight, kterou jsem kdysi zavrhla a dnes jsem zjistila, že je nádherná. Odpoledne se ovšem u nás udělalo teplo a málem jsem přidusila prodavačku v drogérii, která se ocitla v mé těsné blízkosti. Doslova jsem viděla, jak se jí protočily panenky(samozřejmě jsem přes den přiživila).