Chápu, pod 10 střiků většinou nejdu
. Já kdysi, když ještě POAL bývala zabijákem, vyvolala alergickou reakci u kolegyně![]()
Komplimenty
Miru Zlatá Light Blue! Dnes je to na každém rohu LVEB v různých verzích, a z té je fyzicky zle mně. Když si vzpomenu, jak jsem kdysi nadávala na módní vlnu řezavě zelených jablek, tak co bych za ně dnes dala ve srovnání se všemi cukrovými vatami a vanilkou!
Mně tento týden byla pochválena Infusion od Akra a Cardinal.
...tak LVEB už mi taky leze na nervy(a všechny ty cukroušové vůňky),
a to jsem ji nosívala(i když nejlepší byla Intense a tu přestali dělat)![]()
Na druhou stranu - když je dívka, žena navoněná čímkoliv a, pro mě zásadní, je i upravená, čistá (vlasy, oblečení, boty), tak je mi celkem jedno, čím voní, klidně LVEB.
Pokud je ale v některém výše zmíněném nedostatek, nezachrání to ani sebedražši a sebe sofistikovanější vůně.
(nejvíc mě drtí neumyté vlasy, odrostlé umělé nehty, kartáčky na zuby místo řas, špinavé boty)
Sbirala jsem komplimenty na Orpheon, Her Majesty
Tak uvidím nyní...![]()
Intense byla jediná LVEB, kterou jsem milovala. Neskutečně mi sedla, spousta komplimentů a já se v ní cítila být ženou.
Já dnes nekompliment. Ráno bylo chladno, náležitě jsem se naložila do Love Delight, kterou jsem kdysi zavrhla a dnes jsem zjistila, že je nádherná. Odpoledne se ovšem u nás udělalo teplo a málem jsem přidusila prodavačku v drogérii, která se ocitla v mé těsné blízkosti. Doslova jsem viděla, jak se jí protočily panenky
(samozřejmě jsem přes den přiživila).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025