Fleur .....- prostě dotyčná nepochopila, že je to skoro jako přebrat mi manžela
.
Fleur .....- prostě dotyčná nepochopila, že je to skoro jako přebrat mi manžela
.
a propříště si každý rozmyslí, zda se fakt chce zeptat, čím to voním
Prostě utlouct informacemi - chce vědět, tak se dozví.
Bezva finta![]()
S tím souzním - také by mi kopírování vadilo. Přitom bych se sama musela držet, pokud by mě někdo něčím inspiroval :-). A pak je tu další stránka, řekněme finanční: jsem minimalista v oblékání, kosmetice i parfémech, raději si koupím pár věcí "lepších", než mít hromady balastu. Když pak zveřejním, jaký parfém nosím a okolí (kolegyně) zjistí, kolik to stálo, jsem najednou za nějakou zhýčkanou zbohatlici. Já těch flakonů mám ale například pět, a ne dvacet, a stejně to mám s oblečením. Nákupním nadšencům ovšem nevysvětlím, že své pokladu nekupuju co týden, ale co půl roku. A že mě mých pár kousků ve výsledku stojí méně než ty jejich hromady.
...ano, na možnosti co nejvyšší kvalitu, ve všem.
A druhá věc - co je komu do toho, kolik já a za co utrácím..?.
Nikomu nic![]()
Včera kompliment na prý krásně provoněnou kancelář.
Inu, Catwalk...
A já od mužovy vnučky velký kompliment na Oceano Viola - že by tím jejím těhotenstvím?![]()
Přesně tak, jen už nemám chuť vysvětlovat či mít jen sama pocit, že se musím obhajovat. Mlčení je prostě nejlepší východisko.
marieu Je tam citit to fikove mleko? Dochazi Philosykos![]()
mirajo Ó ano!
marieu A sakra!
A zaroven dochazi Jaisalmer od CdG. A bez fikovky a kadidlovky je vsechno slozitejsi.
"Ty voníš"... můj muž (nikdy neřekne nic jiného, když už pochválí parfém). VCA Santal Blanc.
To mame doma podobne. Jeste varianta vonis trochu jako Sanu Babu /Amouage-Epic/ ![]()
![]()
mirajo a pak voníš jako.... (místo). Naposledy jsem zkoušela na letišti novou L'Heure Bleue -"voníš jako Vídeň".
marieu To mi rekla kdysi dcera, mami, vonis jako Kefalonie! Byl to Philosykos, ne kvuli fikum, ale mela jsem ho vzdycky s sebou![]()
mirajo a pak voníš jako.... (místo). Naposledy jsem zkoušela na letišti novou L'Heure Bleue -"voníš jako Vídeň".
...tak tohle je kouzelné![]()
marieu A sakra!
A zaroven dochazi Jaisalmer od CdG. A bez fikovky a kadidlovky je vsechno slozitejsi.
A čo takto dohromady?
https://parfumanie.cz/database/detail/sainte-figue-francesca-dell-oro
slniecko Trochu se bojim te vanilky, ale dekuju za tip. Koukam, ze by ji meli mit v Praze ve Spalene.?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.