Sakryš, vždyť Ty vodní vůně nenosíš![]()
Ti potápěči mě matou
Ta barva mi asociuje Dark Saphir.
Však to taky není vodní vůně. To by bylo moc jednoduché
.
blackviolet: Ne, tu ani neznám. S barevnou asociací nemá vůně co dělat. Jde o to, co ten obraz představuje jako celek, když zapomeneš na tu vodu
.
Mě u toho obrázku okamžitě napadla Armaniho Nuances.![]()

La Petite Robe Noire 2 ![]()

Však to taky není vodní vůně. To by bylo moc jednoduché
.
blackviolet: Ne, tu ani neznám. S barevnou asociací nemá vůně co dělat. Jde o to, co ten obraz představuje jako celek, když zapomeneš na tu vodu
.
To je teda napoveda za vsechny prachy ![]()
Ne, vůbec žádná barevná spojitost. Spíš to chce se zaměřit na to, co fotka představuje z geografického hlediska, když zapomeneš na tu vodu, byť tvůrce vůně už to v souvislosti s názvem myslel abstraktně, to on rád
.
Iris Nobile?
jednoduché, že
já úplně věděla, že zrovna ty kápneš i na tu dvojku.
(a už došla, vytáhla jsem Mademoiselle Guerlain)
iris tam rozhodne je
Iris Yardley ?
nie...
Dobře, tak přidám ještě jednu nápovědu k tomu předcházejícímu: absolventi gymnázia by po odhalení toho, co fotka představuje, měli být jazykově ve výhodě
.
De Profundis?
těsně jsi mě předběhla ![]()
Mě taky! To jsou ty pozdní večere. ![]()
jednoduché, že
já úplně věděla, že zrovna ty kápneš i na tu dvojku.
(a už došla, vytáhla jsem Mademoiselle Guerlain)
Napadla mě i Noir de Noir
, ale LPRN 2 seděla líp.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich podmínkách užití.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.