A to je fakt! ![]()
![]()
Fotky parfémů
Pohled z okna na odstíny listů ve Stromovce a krásný slunečný podzimní den mě včera inspiroval k volbě Samsary jako parfému dne. A po ruce byly barevně a typově spolupracující květiny, takže... ![]()

Zase boduješ, Moni! To je nádhera
Jak ale přijdeš k těm květinám “po ruce”, to fakt nechápu
Že by narozeniny?
Ono to z fotky sice není poznat, ale flakon Samsary edp je docela fuška vyfotit, ale já si dobře vzpomínám, že mrcha hází stíny![]()
.
Tady se ti šikovně povedlo od toho odpoutat pozornost krásným pozadím, které opravdu lahodí oku, že to vlastně působí úplně přirozeně
.
Narozeniny? Byly, byly, Sherlocku.
(díky!)
Tak dodatečně: Vše NEJ a hlavně zdraví ať slouží!
A teď trochu sobecky
... AŤ NÁS MŮŽEŠ JEŠTĚ DLOUHO ZÁSOBOVAT NEJEN ÚŽASNÝMI FOTKAMI, ALE I VOŇAVÝMI GUERLAINY A F. MALLY![]()
Krásná fotka a barevně moc pěkná kytice. Takže to byly určitě úžasné narozeniny...gratuluji.
To jsou nádherné barvy. A všechno nejlepší!
Díky moc. Ano, ty barvy, to se nabízelo samo. ![]()
Krásný! Mám chuť si Samsaru znova pořídit... a ty jiřiny taky! ![]()
Tak opožděná gratulace i ode mne! A jaký byl voňavý dárek?
Aj ja prajem všetko najlepšie! A foto už štandardne krásna ![]()
Aha, tak ten úžasný puget byl narozeninový? To se též opožděně připojuju s gratulací!
Tak opožděná gratulace i ode mne! A jaký byl voňavý dárek?
Voňavý dárek? Květiny, sachr dort, kniha, kožené rukavičky...
ale asi máš na mysli parfém? Já si žádný nepřala. Nacházím se ve zvláštním období naprosté parfémové nasycenosti, obklopená vzorky a odstřiky, a nějak není prostor na vymýšlení jednoho parfému, který bych si teď přála přidat na poličku. Dlouhodobě si myslím na: Fate extrait, Lui, Bella Donna, Mon Seul Désir, Secrets du Paradis Rouge, Bois des Iles extrait, Oud Satin Mood extrait, Lilac Love a nově na Warszawa, a ten správný čas pro rozhodnutí nazraje, předpokládám, v období, kdy se píše Ježíškovi.![]()
Díky moc všem za přání! ![]()
Teda ta Warszawa mě začíná zajímat čím dál víc ![]()
První verze Monegalova Flamenca s malinovými růžemi
.

Paráda, Wendy, jen ty růžičky mi chybějí![]()
To je moc hezká fotka. A na Flamenco jsem zvědavá.
Moni, stačí písnout, že už máš Chamade, a přinesu ti vzorek Flamenca:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025