Fleur Dekujem![]()
No Shalimar i Samsaru jsem zvazovala. Ale necham si je na jindy.
Fleur Dekujem![]()
No Shalimar i Samsaru jsem zvazovala. Ale necham si je na jindy.
Skoro som na ňu zabudla....![]()

...flakon s peříčkem - to je pěkné...
Ale oranžová a žlutá k tomu vůbec nejde, ta vůně má jiné barvy...
Biely kvet Miru Vůni neznám, tak neposoudím ty barvy, ale fotka je nádherná ![]()
Můj společník na cestách![]()

Luna Ať se ti s novým společníkem krásně cestuje
!
Fleur Moc děkuji, zatím jsem nadšená.![]()
alibi našťastie u nás máme každý svoje hobby a ani jedno ktovieako lacné, takže otázka "koľko je v tom peňazí" by nepadla...ale už padla vytreštená otázka "to je VŠETKO naše???" Tak som ho ubezpečila, že nie, že moje
...
jasně že "naše"...
zrovna dneska jsem tiše přemýšlela, že budu muset objevit elixír života, abych to vše unosila
nebo se muž chtě-nechtě přeorientuje z Habit Rouge na Shalimar ![]()
PP
Posílám pár fotek z nádherné stylové prodejny, spíš prodejničky Fischersund z Reykjavíku. Opravdu nádherné místo a samozřejmě jsem neodolala a koupila si tři minibalení jejich vůní. Celkem jich nabízejí asi 8? Nepočítala jsem. Ale tyto mě zaujaly nejvíc a napíšu brzy nějaké dojmy. Nádherně to tam voní, vůně jsou inspirované islandskou přírodou, což po 14 dnech v divočině jen potvrzuji. Ale pozor, ne všechno na Islandu voní.
Nicméně u Fischersund to umí. A obchod patří rodině zpěváka z kapely Sigur Ros.

Luna Vypadá to tam velmi sympaticky, o to víc jsem zvědavá na Tvoje dojmy z vůní. Hezky si užij cestování!
Fleur Já jsem naprosto nadšená z vůně No.54, která podle jejich popisu zní jako propadnout se do samého parfémového pekla.
Ale je nádherná, už pracuji na recenzi.
Luna Krása.
Takže parfém z hakarla nevedou? ![]()
Sweet Potato Vypadá to, že ne. Hakarl jsem naštěstí viděla jen v supermarketu pečlivě zatavený do krabičky.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.