wendulka Líbí se mi obě fotky, ale ta druhá je ...
![]()
Fotky parfémů
wendulka Povedené
!
Škoda, že vůně není průraznější, to bych si ji hned pořídila.
Moc povedené! ![]()
Já ji klidně nosím i k ženštějšímu outfitu
Překrásné!
wendulka , jestli je vůně minimalistická jako ty nádherné fotky, láká mě to k vyzkoušení velmi!
Dalia luciole domenica Miru Díky všem
.
Fleur No jo, průraznost Suma Oriental fakt nemá
.
Korsičanka Tak to já též, ale když jsem měla k dispozici katalog s velkou promo fotkou, tak mi to nedalo použít ji jako pozadí, které se ale jinak hodí spíš k art-deco flakonu než k samotné vůni, to máš pravdu. To jsem se snažila vyjádřit právě přidáním jednoho karafiátku
.
zdensy Minimalistická ani ne. Spíš jsem se tou kontrastní bílou snažila vyjádřit něžnost. Prtoože taková mi Lui přijde. Něžně karafiátková. Taková moje Ormonde Jayne
. Zkus, až budeš mít někdy cestu do Prahy a půjdeš kolem Institutu.
wendulka moc pěkná je ta druhá fotka Lui!
wendulka Obě fotky se mi líbí, k tomu oblečení mi přijde jak dělaná, ale jinak taky lituju té krátké výdrže.
wendulka Mně se ten plakát k vůni strašně líbí
A navic se vůně jmenuje "ON" ...Ale na nás obou (a jistě nejsme samy) je kráááásně dámská![]()
Korsičanka Mně se líbí každej plakát od Guerlainu, na kterým není Vodianová
.
Přesně tak
.
A navic se vůně jmenuje "ON" ...Ale na nás obou (a jistě nejsme samy) je kráááásně dámská
Ten zájmenný tvar vychází z "on", ale používá se při označení vazeb a vztahů, takže je to takový ekvivalent českých "jemu, něj, jeho", což mi připadá jako název vůně ještě rafinovanější, neboť je v tom skryto určení. Ta vůně není "on", ale něco, co patří k "němu", co si od "něj" můžeš vypůjčit či "mu" ukradnout. Ovšem používá se i v ženském rodě, a to ve 3. pádě, takže unisexovost vůně je tím naprosto geniálně vyjádřena.
Fleur Děkuji za podrobné vysvětlení:), mně se taky nezdálo, že by vůni pojmenovali tvarem v jiném než 1. pádě:), ale jak je vidno, geniálně se odvážili. Nejvíc mi koresponduje vysvětlení se 3.p. žen.rodu
I když Renusatko tvrdí, že sluší hlavně jejímu muži
Z mého feministického pohledu se mi “brát od něj” nelíbí![]()
Chytla mě touha zvěčnit J´adore. ![]()

Ta poslední fotka je super!
Dalia Skvělá hra se světlem a stíny a ta poslední je zrovna tak super. Zkrátka jedna lepší než druhá
.
Dalia Nejoblíbenější maminčin parfém a já ho také můžu![]()
Dalia Líbí se mi moc ten nápad se stíny. Kabelkový flakón je nádherný!
Stíny super
Jednoduchý a krásný...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025