...ale vystihnout náladu vůně je podstatné a to dělá fotku!.
A to se Ti daří...
Fleur ty poslední dvě jsou obzvláště nádherné ![]()
Já v touze po krásném parfemovem flakónu získala toto. Moje parfémové zátiší je díky němu a Luně dokonalé. A je to flakón s pudrem ;D

alibi Krásné zátiší. ![]()
alibi Ten mám taky
. Moc hezké zátiší!
Fleur Všechny!
Líbí se mi všechny fotky, jsou takové žensky rafinované, asi jako ty vůně. U té první jsem v krabičce hledala flakón, když je tam ten štítek a trvalo mi, než jsem přišla na to jak jsi ho tam zajímavě zasadila.
.
ModestMourek janejane alibi , upřímně děkuji!
alibi Půvabné zátiší!
Renusatko Já budu muset pořídit i tu L´Air du désert marocain ve větším balení, s miniaturou dlouho nevystačím.
Fleur u nás měla včera velký úspěch. Dokonce se trochu bojím, že mi ji manžel bude brát
.
Teď zkouším Orange Star.
Přímo ves tady u nás bohužel neroste, tak jsem to musela trochu obejít
.

wendulka Fotky jsou super, favoritkou je ta první, která vypadá trošku jako nějaký piktogram (oiI). A vzhledem k tomu, že jsem ji mohla vyzkoušet, potvrzuji, že oříšky a obilný tón ji skutečně věrně evokují.
Ad oves: což takhle ovesné vločky
?
wendulka Líbí se mi ta druhá. První na mě působí moc prvoplánově. Musela jsem se podívat, co to máš za vůni. Vůbec ji neznám a složení má opravdu zvláštní.
wendulka Líbí se mi obě. Ale ta druhá víc.
... skutečně povedené! ![]()
wendulka Jsou moc pěkné obě, já v ní zase cítila i sušené byliny a kvítí, škoda, že je to limitka. Vidíš a oves bych ti mohla poskytnout.![]()
wendulka Ta první je pro tebe typická, že? Má řád
Jsi šikula![]()
Dalia wendulka Fleur Renusatko děkuji
už od malá jsem si dělala takové malinké zátiší pro radost :)
Fleur s tou Marockou pouští se Ti nedivím, a tauerizaci poličky upřímně závidím
Mě by se moc líbila mini "25 roků", jen úplně nevím, jak se k ní jednoduše dostat.![]()
wendulka ta druhá fotka se mi líbí víc . Tvoje schopnosti fotografování se zdokonalují každou fotkou. A jsou rozpoznatelné tvým rukopisem.
jdu se kouknout na to speciální složení
Vůni neznám, ale to barevné ladění flakónu je mi sympatické. Připomíná mi jednu zmrzlinu, vanilkovo-kakaovou, myslím, že se jmenovala Duo? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.