wendulka Barevně a kompozičně krásná fotka, i když jako Fleur bych tam měla jiné rekvizity.
Fleur Tvoje fotky mají vždy kouzelnou atmosféru. Strašně ráda bych takovou starou komodu otevřela. A máš neskutečnou sebekázeň
.
Renusatko Poprosila jsem k nákupu vůně o vzorek, takže jsem si čekání zpříjemňovala
.
wendulka blackviolet děkuji!
blackviolet No zvažovala jsem, že bych koupila šafrán, ale to by se mi to focení kapku prodražilo
.
wendulka Pak bys ho uplatnila třeba do rizota
.
Fleur Krasna fotka, zejmena barevna kompozice, moje oblibene odstiny...![]()
Luna Děkuji!
viktorka_od splavu Kdyby se ti pak nelíbila, tak ji odkoupím
.
viktorka_od splavu gratuluju!!!
Fleur Nene
, žádný prodej, nakonec jsem si přeci jenom zamluvila odstřik:)
Korsičanka ty si koupíš odstřik od viktorka_od splavu a ona ode mě
. Pěkná spolupráce.
Korsičanka ty si koupíš odstřik od viktorka_od splavu a ona ode mě
. Pěkná spolupráce.
![]()
Korsičanka jj cesty parfémů jsou nevyzpytatelné![]()
Korsičanka ![]()
Já se z tebe picnu. Jak stařeček měnil až vyměnil. Na Vermeilleskou jsem moc zvědavá. Ne abys ji prodala než ji vyzkouším.![]()
Renusatko Ona prodejkyně prodělala něco podobného, tak se neví, čí vlastně byla
Neboj, co kdyby ses zamilovala a koupila ty zas ode mne?![]()
Korsičanka svätá pravda, čo píše viktorka_od splavu cesty parfémů jsou nevyzpytatelné![]()
Mňa však veľmi zaujíma tvoja Norma, toľko som o nej čítala a ty ju máš na poličke. Že by sa mi páčila?
milacka Už jsme OT - šup do niche vlákna![]()
blackviolet No zvažovala jsem, že bych koupila šafrán, ale to by se mi to focení kapku prodražilo
.
Šafrán není problém přece ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.