viktorka_od splavu milacka Dalia Renusatko Díky ![]()
Vůně se mi moc líbí, měla jsem jen flakón 50ml, ale díky e-shopům jsem ještě nasyslila 90ml, dokud jsou ![]()
viktorka_od splavu milacka Dalia Renusatko Díky ![]()
Vůně se mi moc líbí, měla jsem jen flakón 50ml, ale díky e-shopům jsem ještě nasyslila 90ml, dokud jsou ![]()
daniela Ja mám Shalimar Cologne až z ďalekej Ameriky, dlho som mu nevedela prísť na chuť, ale teraz som zaláskovaná. Akože by som mala sysliť? Už sa nevyrába?
milacka Nevyrába, aspoň čo ja viem.![]()
Biely kvet pre mňa je to najkrajší Shalimar, dokonca aj v horúcom lete je voňavý a nevyprchá rýchlo.
milacka Už se nevyrábí, bohužel. Přitom u nás ani v prodeji normálně nebyl, co jsem tak pochopila v tématu Guerlain, marketing se zaměřil spíše na řadu Shalimar Soufflé de Parfum...
milacka Ještě ho mají na Notino - 90ml za něco přes 1000,-![]()
daniela Krásná fotografie, vyloženě z ní vane citrusová svěžest. Apropos, to jsou vlastní výpěstky?
Fleur Díky ![]()
Citroník je u našich na chalupě, tátu kytky vždycky bavily. Pamatuju si, že kdysi vypěstoval mandarinkovník ze zrníčka, někam to pak chodil nechat naroubovat, aby ty rostliny plodily.
daniela Úžasné, takže pochvala i tatínkovi! ![]()
Fleur Vyřídím ![]()

Dalia Nádhera!![]()
Ten první večerní Tauer nemá chybu, zrovna tak citronový Shalimar
.
Flakony od Chanelu jsou fotogenické snad za každých okolností
.
Biely kvet Děkuji.
wendulka Ano, to jsou.
wendulka Děkuju ![]()
Tak jsem tak nějak konečně vymyslela i ten Iris Poudre
.

wendulka To je nádhera, Wendy!
Už mě mrzí, že jsem ho prodala:)))
wendulkapřekrásné
Korsičanka alibi Díky
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich podmínkách užití.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.