Fleur Ani neviem, čo mám napísať, ticho vstrebávam každé Tvoje slovo, foto ...a je mi dobre... možno sa tiež vraciam do detstva a spomínam.
Ďakujem Ti za príjemný zážitok![]()
Fleur Ani neviem, čo mám napísať, ticho vstrebávam každé Tvoje slovo, foto ...a je mi dobre... možno sa tiež vraciam do detstva a spomínam.
Ďakujem Ti za príjemný zážitok![]()
Biely kvet Renusatko Korsičanka milacka Děkuji, jste milé
!
Pro mě je v té vůni náboj vzpomínek, úplná regresní terapie, ale vy to možná budete mít stejně s nějakou úplně jinou...
Fleur děkuju za cestu časem do minulosti, já se díky tobě na chvíli ocitla u babičky na dvorku![]()
viktorka_od splavu Fleur Podle fotek bych se ráda vracela, ale mázla jsem na sebe vzorek a nádhernými vrátky a maliním jsem prošla k nějaké chemičce
Moje kůže, no.![]()
Moc krásné místo i vzpomínky
. A takový návrat v nové vůni moc přeji a děkuji za zprostředkování slovem i fotografiemi. Opravdu milé.

Luna Jůůůů![]()
!!!
wendulka Diky❤️Prave se valim na balkone obsypanem kvetinami, rikam si, skoda toho nevyuzit. ![]()
Luna Krása
Ale tohle vám asi nekvete na balkóně...?
daniela Děkuju. Ne, to je květina, kterou jsem dostala od bráchy a švagrové. Je tak velká, že ji mám na balkoně v kyblíku.

viktorka_od splavu wendulka Dalia cinkja děkuji.
Už jsem pochopila, že nejvíc mě dostanou vůně, které jsou nějak podvědomě (či vědomě) propojené s olfaktorickou mapou mého dětství a dospívání. Ne, že by to v mém případě byla bezstarostná období, naopak - ale s tím, jak stárnu, si těmi vůněmi přímo fyzicky uvědomuji kontinuitu (mé vlastní identity, vazby k příbuzným, kteří už nežijí...). A čerpám z toho sílu.
Luna Krásná balkónová džungle!
Luna Teda, opravdu džungle
(nejdřív jsem myslela, že je to magnólie)
Luna Teda, opravdu džungle
(nejdřív jsem myslela, že je to magnólie)
A není? Mně to připadá jako magnolie.
Dalia Ten kvet tak vyzerá.
Luna
To je krásně pozitivní fotka.
Prostě jaro a náhodně vyfocená pivoňka. Vuni doplňte podle nálady.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.