Dalia Biely kvet a všichni - Moc děkuji ![]()
Korsičanka Signaturní si troufám říct nebude. Proto jsem nad ní i tak dlouho váhala - od roku, kdy byla uvedena. Ale je hodně dobrá ![]()
alibi Flakon je peklo
Navíc vůně je spíš "růžová".
Dalia Biely kvet a všichni - Moc děkuji ![]()
Korsičanka Signaturní si troufám říct nebude. Proto jsem nad ní i tak dlouho váhala - od roku, kdy byla uvedena. Ale je hodně dobrá ![]()
alibi Flakon je peklo
Navíc vůně je spíš "růžová".
Evanilla Nádherné fotky, taky se mi nejvíc líbí ta druhá
a s tou "rtěnkou" a lakem to je super nápad
Evanilla Ta druhá fotka je
Krásné červené přírůstky máš!
Evanilla Mně se nejvíc líbí třetí fotografie - vyniknou v ní jednoduché tvary a barevnost. U toho zátiší s botou oceňuji nápad!
Krásné jaro...

Dalia
krasná fotka
Evanilla Biely kvet alibi Děkuji! ![]()
wendulka Děkuji, Vendulko. Však Tobě taky, když se do toho pustíš. ![]()
![]()

Luna Parádní fotografie! Flakón je velmi fotogenický.
Fleur Dekuji!
No ja nemuzu stale uverit te cene. Krasny jednoduchy flakon, super "vintage style" vune a nadherna barva. Asi uz prestanu s tema odama. Ale jsem stastna.![]()
Luna Až otevřou zahrádky, tak ji vezmi s sebou
.
Luna Krásné!
Tohle jsem si vcera cvakla venku.
Cela moje holka z ikonky, ze?

Luna Tak to je krása.....![]()
Luna Překrásné! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.