Insolence a Rock Romance ![]()

Insolence a Rock Romance ![]()

Zkouším

Ta sada je fakt krásná... Mně se moc líbí i flakony, které mi evokují lékárenské lahvičky se zabroušeným hrdlem. Těším se na Tvé dojmy, já zkoušela Rouge Confidence plus ještě jednu, jen si tak vzpomenout na název... ;)
euridike Četla jsem recenzi na Blooming Summer na Snídani v parfumerii a zaujala mě. Zkoušení je příjemné překvapení. Vůně jsou všechny milé, plné květin. Takové odpočinkové. Jako děti hrající si na louce. Ty luční kytky mi k jejich "povaze" přišly trefné. Je fakt, že krásný úvod většinou dlouho nevydrží, ale ani ty základy nejsou vůbec špatné. Mému srdci nejbližší je dřevitě bylinná Nova Espero. Lahvičky jsem naživo neviděla, ale z obrázku se mi taky líbí a opět mi to k těm vůním pasuje.
Tak to se shodneme, já ty vůně vnímala jako příjemné, radostné, bezstarostné, dívčí, relativně jednoduché, ale ne infantilní a nudné; kvalitou pro mě stojí na hranici mezi kvalitním mainstreamem a niché.
to jsi napsala velmi trefně. a ještě je tam pro mně bonus, že jsou prý přírodní. Podle mě to není úplně jednoduché takové vůně vytvořit
To s Tebou souhlasím... A zapomněla jsem Ti to napsat do komentů na IG, ale ta poslední sada fotek je fakt dokonalá, naprosto. ![]()
euridike děkuju ❤️, moc jsi mě potěšila

marieu Krásná fotografie, letní atmosféra jako vyšitá!
Fleur ještě chvíli je toho léta třeba...! Ten měsíc monzunu mě upřímně ničil.
marieu To se ti moc povedlo, sedí to!
blackviolet nedá se nic dělat, Ilio je léto a léto to je slunce, voda, vítr ve vlasech a bílej len ![]()
Takto jsem si polici ze šuplíku ještě nikdy nevyskládala. Je to síla, vidět to takto pohromadě ![]()

alibi Panenka skákavá......![]()
![]()
Nemůžu si pomoct, ještě mini

alibi Prekrásne to máš, Libuška...![]()
Biely kvet děkuji Jaruško ![]()
alibi Máš to moc krásné.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.