Tana1112 nekde jsem to tusim cetla a na webu znacky neni
Končící vůně
andry Děkuji za info.
Najednou zmizel z obchodu La panthere parfum od Cartier. Nevíte náhodou, jestli končí? Už je to třetí parfém, bez kterého nemůžu žít a který mi zruší... ![]()
Femme_fatale Celá řada jde do nových flakonů, resp. viděla jsem sadu v novém vzhledu se čtyřmi různými verzemi (mini), nevím, kolik jich je celkem.
Femme_fatale Celá řada jde do nových flakonů, resp. viděla jsem sadu v novém vzhledu se čtyřmi různými verzemi (mini), nevím, kolik jich je celkem.
Děkuji za informaci.
Nechci malovat čerta na zeď, ale toto obvykle s sebou nese reformulaci.
Femme_fatale
Nechci malovat čerta na zeď, ale toto obvykle s sebou nese reformulaci.
Jj, je mi to jasné. Zase jsem přášla o parfém, protože jakmile dojde k reformulaci, už ho nemohu používat.
To znam, tem muj seznam by taky nebyl kratky.
Femme_fatale
To znam, tem muj seznam by taky nebyl kratky.
Můj dlouhý není, ale jsou to pro mě nenahraditelné parfémy.
Končí Mona di Orio ![]()

slniecko A to na jejich vůně stále koukám a říkám si, že je musím někdy zkusit![]()
slniecko On byl vůbec zázrak, že se ta značka udržela tak dlouho po její smrti...
Fleur to áno a nemohlo to vydržať večne....ale aj tak je mi to ľúto.
Při dnešní návštěvě pražského Guerlain obchodu jsem se dozvěděla, že končí Tonka Imperiale a Oeillet Pourpre...předpokládám, že bude následovat pouze přesun do jiné kolekce![]()
Zjavne končí Ibitira od Xerjoff
....zo stránky zmizla už dávnejšie, ale bývali aspoň vzorky, tak som v sebe živila nádej...a už nie sú ani tie...
Končí celá značka Ineke ![]()
slniecko Tak s tou jsem se ani nestačila seznámit...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“