Paris A naskladnili - asi kvůli Dnům Marianne - i další. Třeba F. Malleho...
Zľavy, akcie a výhodné parfémové nákupy
Paris A naskladnili - asi kvůli Dnům Marianne - i další. Třeba F. Malleho...
Elnino má na Dny Marianne nějakou akci? Nic jsem nenašla ![]()
Jj, taky jsem nic nenašla.
No proto mne to překvapilo, protože by to bylo poprvé, co by se takové akce zúčastnili. Což by samozřejmě bylo jenom dobře :) No smůla, tak snad někdy v budoucnu :)
Na Elnino Guerlain Cologne du Parfumeur tester 100 ml za 894,- Kč
https://www.parfemy-elnino.cz/guerlain-cologne-du-parfumeur-kolinska-voda-100-ml-tester/
Na Elnino Lost Cherry 50 ml za 5849 Kč, s věrnostní slevou to vyjde na 5674 Kč.
...a když si dáte do kolonky "slevový kupon" - "dobrekupony5", tak se odečte ještě pět procent
Miru dobrý tip, díky![]()
Darya a na Europarfemy bez slevy za 5.504 Kč. teda o žádné slevě nevím, ale možná se dá i tady nějaká najít
prďola Europarfémy bývají často levnější než Elnino, další slevu myslím nemají žádnou (občas srandovních 50 Kč při vyšší útratě, ale to chodí emailem).
Na Profi-parfémech pěkná nabídka od značky Nishane
daniela Pozdě - oni, ne ty
Už jsem koupila v pondělí něco jiného, škoda, takovou Ani nebo Fan Your Flams i další za tu krásnou cenu...![]()
Korsičanka Ceny mají neuvěřitelné. Před pár měsíci měli od Nishane vůni Vain & Naive, za 1870 Kč! Nechtěla jsem kupovat naslepo, ale pak jsem si říkala, že jsem do toho možná měla jít... pak značka úplně vypadla a čas od času se objevuje... tak třeba ještě budou a mezitím našetříme ![]()
Ale Ani tam nevidím, tu myslím neměli.
daniela Měli, ale za asi 3700,- Byla teda rychle pryč![]()
Korsičanka Aha, no tohle ![]()
daniela Van and Naiv mě teda moc nebrala, ale je to názvu odpovídající vůnička. Ovšem Ani je dost dobrá, stejně tak FyF. Hundert Silent Ways jsem měla a taky sytá květinovka, chtěla bych zkusit Muskane a tu očíslovanou![]()
Hadej co
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025