GUERLAIN SHALIMAR SOUFFLE DE LUMIÈRE
50 ml 866,--
GUERLAIN SHALIMAR SOUFFLE DE LUMIÈRE
50 ml 866,--
jerry Prosím tě, kdes to potkala? Zatím jsem na to u Rossmannů nenarazila.
Sweet Potato Ve Florentinu.
Na Profi-parfémy Amouage Portrayal EdP 100 ml za 3.024,- Kč
https://www.profi-parfemy.cz/amouage-portrayal-woman-edp-100-ml-w.html
LM Parfums Cicatrices extrait 100 ml za 1.231,- Kč
https://www.profi-parfemy.cz/laurent-mazzone-cicatrices-extrait-de-parfum-100-ml.html
Kdyby někdo po odstřiku Portrayl zatoužil, obraťte se s důvěrou na mě-nerozumíme si![]()
Korsičanka Taky mi dvakrát nesedí.
Dalia
Znám a mám daleko lepší jasmínovky![]()
Nemáte niekto náhodou skúsenosť s obchodom www.maison-tulipes.com ?
Majú tam za príjemné ceny The Merchant of Venice, čo je veľmi lákavé...
slniecko Někdo tu, nebo na arome na něj odkazoval.
slniecko znám. Mají kamennou prodejnu v Pardubicích. Rozhodně se nemusíš bát objednat.
Přes jejich eshop jsem sice neobjednávala. Jen jsem se nějak vloni registrovala a za to poslali zdarma vzorek vůně z jejich sortimentu dle mého výběru. Měli to tenkrát uvedeno na stránkách.
Mají krásnou prodejnu. Chodím tam okolo ní jednou za měsíc, když tam jedu na kurz angličtiny. Bohužel v sobotu v poledne, kdy mají zavřeno. Vždy se nemůžu odtrhnout od výlohy. Mají krásnou vkusnou prodejnu.
slniecko Zkušenost mám čerstvou a ryze pozitivní - rychle vyřízeno, pečlivě zabaleno. S flakonem dorazil vzorek téže vůně na vyzkoušení, než člověk rozbalí velkou láhev, aby ji mohl případně vrátit (vzorek jsem ovšem objevila až ex post, ale nekupovala jsem naslepo), a jeden vzorek jako dárek.
Paris super, super, super, ďakujem!!!
Korsičanka ďakujem tiež!
LM Parfums Cicatrices extrait 100 ml za 1.231,- Kč
https://www.profi-parfemy.cz/laurent-mazzone-cicatrices-extrait-de-parfum-100-ml.html
děkuji vřele
(sponu jsem koupila vedle:-)

viktorka_od splavu Krásné úlovky i fotka ![]()
viktorka_od splavu Gratuluju! Taky jsem na ni hleděla, ale slepák
Tak doufám, že se ti líbí![]()
Korsičanka tys vážně tak vyměkla? tstsss, to se mi nezdá
mě zlákala ta popisovaná podoba s 1996 Inez & Vinoodh.. tak tu tam teda necítím, ale jinak se mi fakt líbí. a ten flakon![]()
viktorka_od splavu Flakon je boží a slepáky u mě jasně nee! A je dobře, že se 1996-ce nepodobá![]()
Korsičanka ona se mi ale moc líbí! a asi v něčem i podobá, ale ne v tom co jsem čekala/co se mi na ní nejvíc líbí:-)
viktorka_od splavu no ja jsem se musela hodne drzet, abych nepodlehla
kazdopadne kdyby byly odstriky, prosim hlasim se!
viktorka_od splavu jéééj, tieto spony u vás ešte niekde sú? Tie sú dobré, čosi som sa ich nalámala:)))...ale fakt, voči iným fakt slušný materiál a elegantné k tomu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.