wendulka Objednávala jsem pro snachu přímo u MFK a za týden to tu v poho bylo. Navíc super zabalené a s Francisovým přáním a podpisem , byla nadšená![]()
Zľavy, akcie a výhodné parfémové nákupy
...tak to je krásný!.
33lejaby Já vydržela![]()
AA když už tě tu mám, jak platite, vyuzivate platbu online nebo paypal? Protoze nevim jestli u paypal nejsou jeste nejake dodatecne popelatky?
33lejaby , vyšlo mi, že je výhodnější platba kartou a zvolit v eurech. PayPal účtuje 4% za převod Kč na eura, ale jsou tu zase záruky. Banka si strhne za převod méně, celkový rozdíl byl v mém případě asi 60,- Kdyžtak mě, mílé dámy, doplňte
.
(Byl to Autoportrait pro syna, opakovaně si ho přeje)
33lejaby V případě, že ti chodí na PP platby v Eurech, je tvoje placení v Eurech v pohodě bez poplatku(ale ti, co tobě posílají, musí zvolit F&F, aby ti něco nestrhli). Jakmile kombinuješ kartu přes PP, výhodné to není - % podle zdensy a hlavně: když převádám Eura do banky na Kč,je to MEGA NEVÝHODNÉ
Posledně 1Euro=25,50Kč
Ale co naděláš...
Závěr: příchod Eur na PP je superrychlý a když jimi zas platíš jako F&F, vše taky rychle a v pohodě. Jinak ne.
nedávno vedle v jiné diskusi někdo dával odkaz na tuhle službu:
máte vyzkoušeno? zdá se mi to docela výhodné... ![]()
Počujte, je teraz nejaký kód na Notino (a ak áno, tak aj na SK?)
slniecko Zkopírovala jsem z Arome:
CZ: 22F3-4MHQ
SK: 246C-GVRG
A možná ještě platí u nás black25, ale jen na vybrané značky - a to ty "naše" asi nebudou![]()
Korsičanka vďaka!!!
Ani jsem nevěděla, že na Elninu je - https://www.parfemy-elnino.cz/tiziana-terenzi-porpora-parfem-100-ml/
Dalia Páči sa ti?
Biely kvet Já vlastně nevím. Vzoreček jsem někomu poslala a vůbec si ji neumím vybavit. Ale složení a flakon jsou skvostné! No ale i kdybych ji chtěla, stejně na ni nemám. ![]()
Dalia Pre mňa je príliš sladká a silná. Vadí mi v nej malinový tón.
Biely kvet Jé, maliny a sladkost můžu.
Vím, že jsem ji zkoušela, dokonce je v databázi moje recenze na ni, ale prostě si ji nevybavím. No každopádně na ni nebudu myslet, protože těch parfémových tužeb je už zase i bez ní dost.
Dalia Já ji mám dnes díky tobě na sobě a je mi v ní skvostně![]()
tina Tak to mě opravdu těší. ![]()
Dalia a k bílé Habanitě přinese ježíšek černou sestřičku![]()
tina Ta je krásná, užij si ji! ![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025