Díky. Tak to bude v pohodě. Pošťačka teď chodí spolehlivá, to by mi měla ségra převzít.
No to je ovšem senzační zpráva s těmi náplněmi
.
Díky. Tak to bude v pohodě. Pošťačka teď chodí spolehlivá, to by mi měla ségra převzít.
No to je ovšem senzační zpráva s těmi náplněmi
.
Taky mi dneska kabelkáč dorazil a máš pravdu, náplně jsou šroubovací, to je fajn. Je hezky masivní, překvapilo mě, jak je těžký.
Zprávu o odeslání neposlali a krabička dorazila za tři dny.
Objednala jsem, samozřejmě, Florentinu a pak jsem se nemohla rozhodnout mezi Dovanou a Helicriss, takže jsem nakonec vzala... Lilylang
.
"Objednala jsem, samozřejmě, Florentinu a pak jsem se nemohla rozhodnout mezi Dovanou a Helicriss, takže jsem nakonec vzala... Lilylang
."
![]()
Tak nakonec to bez reakce od Sylvaine Delacourte nebylo. Dnes mi přistál v poště e-mail od jakéhosi Pierra s tím, že prý mi kabelkáček s oběma refilly Florentiny osobně poslal ještě ve středu, kdy jsem objednávala, tudíž bych je měla dostat příští týden. Čistě teoreticky podle toho, jak jste psaly ty a blackviolet, že vám to přišlo rychle, počítám v úterý nebo ve středu.
No a jinak pokud jde o můj další možný parfémový nákup. Nevím, jak je to možný, ale včera jsem se asi zbláznila do Tolu od Ormonde Jayne![]()
![]()
.
Jinak Sampaquita a Champaca taky nejsou k zahození. Proč já toho Gezu vlastně tak zavrhovala, že dělá divný vůně, když tyhle jsou všechny tři takový ženské, relaxační a přítulné
?
Ormonde Jayne jsem naposledy zkoušela tak před pěti lety a nic mě tenkrát neohromilo. Reformulovali je všechny? Asi by stálo za to je znovu vyzkoušet. Jenže už nemám kde, v Le Parfum už je nevedou, špatně se prodávaly.
A mám ode dneška Noir de Noir jako body spray
.
Keby si si to Tolu kúpila, asi by som drankala o odstrek
.
Já taky tak.
Ano, prý všechny. Já můžu na vlastní nos potvrdit jen Tolu, Orris Noir a Ormonde Woman. A zdensy mi psala, že začátek Taif je taky lehoulince jiný než býval.
O.K. Budu to vést v patrnosti
.
A kdopak nad Tolu před dvěma? lety ohrnoval nos, nevíš, náhodou
? A to byl, prosím, čistý parfém ještě před reformulací! Současná EdP mi přijde kapku ostřejší, ale taky se dá![]()
Jó, před dvěma. To jsou už celý čtyři roky, co jsi mi ten čistý parfém dávala zkoušet
.
Ale jó, tiše se stydím![]()
.
Na mně ta současná Tolu právěže vůbec není ostřejší, to byla ta před reformulací. Ta nová je na mně krásně hladká. Chemie kůže a nos jsou holt děsný mrchy
.
Fakt čtyři
?
Takže co nejdříve nastoupíš do Odéru
? Tak Ti mě to navnadilo, ale spíš na parfém, odstřik EdP mi leží v šuplíku.
A konečně z Ormonde Jayne posílají do ČR, že jim to ale trvalo!
No 2013, kontrolovala jsem to v SZ
.
Tak kam jinam
. Já ten čistý parfém nějak nemusím.
No tak to je super
. Vím, že ty na ně trpíš
. V Berlíně je vede jediná parfumérie. Ta druhá má jen EdP jako Odér. Ale tak ono je to pochopitelné, ty asi chce opravdu jen málokdo.
A určitě by to teda chtělo kvůli těm parfémům rychle využít, dokud je Velká Británie ještě v EU. To pak bude teprve sranda
.
Díky. A přece jenom budu moct vyzkoušet aniž bych musela objednávat vzorky. Ormond Jayne teď mají v Maison de Parfum.
Měla jsi pravdu s Tolu. Dneska jsem si ji dala na ruku a krása, nic ostrého, na ruce mám hladkou vůni tolu s kadidlem, ambrou a tonkou. ![]()
Na druhou ruku jsem si dala A Midsummer Dream od Roja a taky nádhera, taková paseka v lese, jehličnany, pryskyřice, mech, ale hladká a nasládlá vanilkou a benzoinem.
Už o ní uvažuju na narozeniny. Ale je jenom ve velké stovce.
To je snad poprvé, kdy se vůně reformulací vylepšila, co
?
Možná má zdensy doma odstřik té edp před reformulací
. Ta byla ostřejší.
Po té už jsem se taky rozhlížela. Quartier 206, kde ji měli, bohužel v Berlíně definitivně zavřel a vůně Roja Parfums už tam tak zkusit nejde
.
Takže jedině sehnat si někde vzorek nebo si udělat výlet do Vídně anebo si objednat ta kabelková balení
.
Tolu se reformulací hodně vylepšila (zázrak!
), což jsem zjistila loni na podzim - líbíla se mi před lety, teď se mi líbí ještě o dost víc. Jinak ale z té hromadné reformulační vlny u OJ nadšená nejsem.
Mě taky překvapilo, že jsem ji v Maison dneska viděla, když to má být exkluzivka pro Selfridges. Mají tam daleko větší výběr než v Le Parfum, dokonce i Diaghilev. A cenově stejné jako Roja, ta stovka MD stojí 350 euro a odpadá poštovné. Jenom ty vzorky nevedou, bohužel, movití turisté kupují rovnou. ![]()
To v Berlíně teď nikde Roju nevedou? ![]()
Věřím. Myslím, že jsme se o tom před časem i tady bavily v jiném vlákně u Ormonde Woman, že ta z toho už tak dobře nevyšla
. I když je pořád pěkná.
Já teď přezkušovala ještě Orris Noir a ta mi přijde víceméně stejná.
Na Taif a Tiaré se budu muset někdy podívat, až bude víc času.
Naštěstí tahle značka z Berlína úplně nezmizela. Vzala si ji Parfumerie Delfi na Kurfürstendamm. Ale Midsummer Night´s Dream bohužel nevedou a vůbec celkově toho mají od Rojy ve srovnání s Quartier 206 v sortimentu méně.
Tak si aspoň teď v květnu připomenu Parfum de la Nuit 2 a 3, no.
Taky ti do toho pořád leze ten Shakespeare jak vidím
, mně k té vůni pořád napadá Titania.
To jsou ty ultra drahé
, po těch jsem se vůbec nedívala, měla jsem málo času.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.