černá káva Však skoč na vlak a za dvě hodinky jsi tady ![]()
Váš další parfémový nákup?...aneb aktuální parfémová přání/plány
Renusatko
O tohle ani nejde.
V hledáčku mi uvízly dvě vůně.
Fleur de Peau od Diptyque, květinová s kapkou mýdla a krému - jemná nevtíravá, přesně ten typ vůně nenáročné, když nevím co... a po čem sáhnout ...
A potom Reve D´Été (Rancé 1795) - Letní sen - zralý, sladký a šťavnatý fík. Nádhera.
Ale obě zůstávají v kategorii "přání", zatím![]()
janejane Ad Fleur de Peau, no neříkej, že bychom my dvě měly společnou vůni
?
Renusatko Já jsem na ní včera úplně zapomněla
. Mnohem víc mě totiž zaujala MALVS a vedle toho jsem si na sebe naplácala tu Les Années 25, Musc Encense a Bohemian Soul.
Nicméně dostala jsem ji s sebou a mám ji na sobě teď a úplně se stydím ti to napsat, ale dnes na mně nějak nefunguje
. Jestli je to tím, že teď se ochladilo a přišly ty přeháňky anebo naopak potřebuje jaro? Budu muset ještě prozkoušet.
Ona na mně včera dokonce i ta Bohemian Soul šla docela dlouho do pánska
, jak to tady psala Fleur. Až ke konci se umoudřila. Takže ta na mně určitě potřebuje jaro. Teplo jí nssvědčí, ani té Musc Encense.
wendulka tak Bohemian Soul i Marocká poušť je pro mě léto i chladnější letní dny a podvečery i větrno.
Musc Encense bych tipla vo chladnějšího počasí, v tom parnu se mi zdálo, že bylo hned po ní.
A Malvs je podle mě vyloženě letní, v zimě by mě to jabko asi obtěžovalo
wendulka Možná je to ochlazením. V tom chladnějším počasí se mi také nelíbila, ale v teple byla krásná. Těžko říct. Flakon koupím a ty uvidíš. Případně podíl ještě prodám, kdybys ho nechtěla. Já si nechám určitě jen 20 ml.
wendulka A co říkáš na Les Années 25?
blackviolet Líbí, ale já v ní po rozvonění cítím Andyho Miriam (Tableau de Parfums) a tu už jsem měla, takže na koupi to asi nebude. Ovšem na tu miniaturku za 14 dní se po včerejšku těším![]()
.
wendulka
ten jeho rukopis tam je. Miriam jsem si nikdy nepořídila, i když se mi líbí, tak Années mít musím.
Kdyby jste porcovaly malvs, tak na mě nezapomeňte. Prosím![]()
černá káva Porcuje se TADY
Díky, ale moc nezbývá.![]()
Bohemian Soul.
se nějak zasekla drápkem.
andry Jsem zvědavá na tvoji recenzi!
Fleur já mám teď strašlivě anti-kreativní období..
wendulka já tu 25 musím ještě pořádně ozkoušet, podobnosti s Miriam jsem si nějak vůbec nevšimla, moje chyba
Momentálně bych ráda - na zimu - Mon Guerlain.
(ale co já vím, zda mě to s příchodem chladných dní zase nepřejde a nechytne mě něco jiného.?..)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje