A který myslíš, že si mám jako "srab", který měl dosud jen všechny odnože pořídit - EdT nebo EdP?
Váš další parfémový nákup?...aneb aktuální parfémová přání/plány
woman27 Tak zkus nejprve Edt. Toaletka Shalimaru je moc pěkná a vůbec mi nepřijde nějak řídká. Snad jen, že v ní mám trochu méně kouře.
Ananda Dolce (Micallef) pro její optimismus, mandlový koktejl na jaro, Shalimar (konečně - jen váhám nad koncentrací) a mým nejbližším "náročnějším" parfémovým snem je Chateau Krigler 12 - tato vůně mi uhranula.
Vzhledem k častému nošení L´Heure Bleue a tím pádem k rychle klesající hladince jsem se rozhodla jednat a příští týden mi dorazí nový "domeček" s touto mojí letitou láskou.
Já se dnes chystám na Incense Rosé od Tauera. Doslovně
.
Fleur To se nedivím, sedí ti.
Za poslední týden to vypadá, že si budu stavět "Guerlainovou vesničku"... Mám LPRN ve verzi EDT, klasickou EDP plánuji už dlouho a teď jsem zjistila, že nemohu existovat bez Ma Robe Hippie-Chic a Black Perfecto... Akorát se rozhoduji, který další domeček bude první...
Yvraine Guerlainovic domečky jsou pro mě nejkrásnější flakony. Takovou vesničku jen schvaluji! ![]()
Black Perfecto bych ráda na podzim.
Po mé zkušenosti s dvojím zkoušením Black Perfecto za jiného počasí - teplo vs. chladnější počasí, se také přikláním s podzimu a zimě. V teple to na mě byla úplně jiná vůně. Uhlazená, nevýrazná, takový slabý odvar EDP, po kůži ani stopa. Dnes napodruhé jakoby to byl úplně jiný parfém... výrazný, silný s temnou a zemitou vůní kůže a sametovými plátky temně rudých růží. Pořád jsem nechápala, co na něm všichni mají... a dnes mi naprosto učaroval.
Je to práce. Asi budu potřebovat Shalimar Cologne. ![]()
Když bylo ještě chladno, přišel mi kyselý a divný... a vůbec jsem nechápala, co na tom kdo má. Tak už to chápu.
V teple je tak prima!
A to jsem myslela, že vystačím s odstřikem.
Jó, člověk míní a čichové buňky mění![]()
Ty mi vůbec nemluv.
Ty se svým pokušitelským odstřikem... Koukám, že bych si aktuálně (téměř) vystačila jen se Shalimarem a jeho odnožemi...
Ellen Shalimar Cologne je parádní! Ale je to (alespoň pro mě) polívačka, takže odstřik je málo. ![]()
To teda jo, odstřik přímo taje. ![]()
Mám tady do 17.5 kupón do Ingredients na 250 Kč, kdyby někdo měl v plánu si něco koupit.
byla bych si bývala koupila Signature VII, kdybych byla bývala věděla kde. tímto nevím, zda děkuju alibi za inspiraci ![]()
(a to jsem byla zpočátku zděšená, jakýho připálenýho slepáka jsem to směnila...)
andry když jsem tě poprvé uviděla, hned mi bylo jasné, že ti bude slušet ;)
Já kupovala na Malikah. Ale nějak jim nefungují stranky
Zvažuju, že teď by snad konečně mohl na řadu přijít Galop a Le Beau Parfum. Zároveň mě ale taky s blížícím se létem láká pořídit znovu
. V Paříži jsem se totiž v butiku dozvěděla, že stávající flakony Collection Croisiere se už momentálně jen doprodávají a nahradí je unifikovaný flakon Parfumerie Generale jako u bývalých Huitieme Art, který se mi v zelené verzi ovšem ani trochu nelíbí
.
Zdá se, že všechny mé uvážlivé parfémové plány půjdou stranou vzhledem k tomu, co se objevilo na ALZD:
https://www.ausliebezumduft.de/pro-fumum-roma-sabbia-bianca-limited-summer-edition.html
Takovou chuť na nákup na slepo už jsem dlouho neměla (nesmíš podlehnout..nesmíš podlehnout..měj rozum, objednej jen vzorek..
)
Tuší někdo, jestli se tato limitka objeví i v Ingredients?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje