Právě jsem obdržela seznam vánočních přání od syna. Chce mimo jiné nějakou vůni, ovšem píše, že nemá žádnou představu. Já bohužel taky ne
.
Váš další parfémový nákup?...aneb aktuální parfémová přání/plány
Fleur , Autoportrait se nemůže nelíbit![]()
Fleur ...Já bohužel taky ne
.
![]()
Už ho omrzelo, co používal dříve? Není to snadné vybrat správně pro synky, když si neřeknou![]()
Korsičanka No právě! On měl řadu let jako signature L´Homme Idéal Cologne, tu dostal koncem září k svátku a teď fakt nevím.
No, pro sebe bych měla 1000+1 nápadů...
Teď jsem si koupila (a může za to jerry zprávou ve slevovém vlákně) Cabochard. Měla jsem ho někdy v 90. letech, to mi připadal jako "pro staré", ovšem teď jsem asi konečně dozrála do toho ideálního věku, takže si milého Paličáka pěkně užívám. A třicítkový flakón stál jako dva niche vzorky, takže to nebyla žádná díra do rozpočtu.
Fleur Taky jsem o něm přemýšlela - za tu cenu, ale stále se snažím poličku zmenšovat, takže...![]()
Korsičanka
A jak to jde? Mně totiž vůbec.
Fleur Občas si taky říkám, že je to vůně, která mi nezatíží rozpočet, ale zase zvedne množství
a poslední dobu s tím trochu bojuju.
Renusatko Tady v Čechách bídně:( Ale s Němci vyměňuju a stojí mě pošta vždy skoro 600,-
, ale na druhou stranu za 2 flakony, bez nichž se obejdu, dostanu 1, který chci:) A občas tam i prodám. Kdyby nezrušili ti blbci CP do Německa, prodávalo by se líp - kdo z nich chce zaplatit 20 Éček za poštovné, že?![]()
Korsičanka jak to posilas? Ja vzdy CP, ale chapu, ze vetsi krabice se nevlezou.
Jo pockat, coze, oni zrusili CP do Nemecka? Takze vyplnujes ten formular k baliku, kde deklarujes, co posilas?
andry Jo, zrušili
Plus formulář:(
Do Finska a Holandska to v klidu jde v krabici a CP za 270 Kč(dle váhy a ceny, samozřejmě). Teď půjdu podat do Německa skoro kilový balík, nechť při mně stojí všichni svatí. Němci to k nám pošlou pojištěné za 13,90 ![]()
Korsičanka hm, pocitej 500 bez poj a 600 s poj tusim.
Tak za takové nákupy "můžu" moc ráda.![]()
andry Přesně
- vždy posílám pojištěné.
Renusatko Tady v Čechách bídně:( Ale s Němci vyměňuju a stojí mě pošta vždy skoro 600,-
, ale na druhou stranu za 2 flakony, bez nichž se obejdu, dostanu 1, který chci:) A občas tam i prodám. Kdyby nezrušili ti blbci CP do Německa, prodávalo by se líp - kdo z nich chce zaplatit 20 Éček za poštovné, že?
Dnes jsem posílala vnučce do Německa CP pletený svetřík ![]()
cinkja Cože? Mně to ani u nás ani v Chlumci ani na Moravě nevzali!!!
Fleur , no to koukám, taková krása to je a takhle dostala za uši![]()
cinkja Cože? Mně to ani u nás ani v Chlumci ani na Moravě nevzali!!!
Normálně jsem to zabalila do té velké obálky na cenné psaní, vyplnila podací lístek a poslala. Nikdo nic neříkal. Já vždy posílám větší balík, tak vlastně ani nevím, že by to nemělo jít a ani mě to nenapadlo. Až teď to tady čtu.... Tak jen doufám, že to dorazí, kam má ![]()
A ještě k tématu - těším se moc na Le Lion. Tak doufám, že nebude moc "řvát" ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025