Váš další parfémový nákup?...aneb aktuální parfémová přání/plány

20. února 2015 17:54
Offline alibi blogger
4198 příspěvků moje polička 16. srpna 2023 12:03

Miru krásně napsané a naprosto souhlasím

Offline Miru
16448 příspěvků moje polička 16. srpna 2023 12:45

alibi 

Online Fleur blogger
6797 příspěvků moje polička 16. srpna 2023 13:11

marieu Přiznávám se, že Tea Rose přímo na sobě také nesnesu a lituji, že nejde na poličce navrstvit vedle sebe dvě vůně, protože přesně to teď dělám: Tea Rose na šaty od pasu dolů, ke krku potom některou z mých jiných růží. A v tom horku Tea Rose citrusově zešpičatí a příjemně osvěžuje, když zafouká vítr. 

Online Fleur blogger
6797 příspěvků moje polička 16. srpna 2023 13:18

Miru Ty jsi to měla takhle srovnané vždycky, vždyť jsi se málokdy vracela ke stejné vůni, vždycky jsi mířila dál . Já u všech svých vůní přesně vím, proč jsem si je pořizovala, takže s výjimkou těch, které obtěžovaly mé okolí, nebo byly spojené s nějakým vysloveně traumatizujícím zážitkem, si je nechávám, i když je aktuálně nenosím, protože si právě ráda občas připomenu i to, co už reálně jinak než ve vzpomínce neprožiju. 

Offline marieu
5143 příspěvků moje polička 16. srpna 2023 13:27

Miru nadmíru elegantní způsob, jak se zbavot výčitek za rozmařilost, které mě tu a tam popadají- a to myslím jako poklonu- absolutně nic ve zlém. Budu na to myslet

Offline Miru
16448 příspěvků moje polička 16. srpna 2023 13:39

marieu 

(...co je to - rozmařilost.?...((filosofická/řečnická otázka)))

Offline Miru
16448 příspěvků moje polička 16. srpna 2023 13:40

Fleur 

...no, ty flakony, které znázorňují období, jež bych za nic na světě nevyměnila, mám schované...

(a ty ostatní se mi připomenou náhodně, třeba na někom jiném, v parfumerii, ve vzorcích... To je skladovat nemusím...)

Offline Renusatko
11683 příspěvků moje polička 16. srpna 2023 22:46

marieu Já v těch parfémech hledám roky. Růže jsem nikdy neměla, nechtěla a i dnes mám se spoustou obrobvský problém. Přesto jich za poslední roky mám čim dál vic.

Offline woman27
471 příspěvků moje polička 17. srpna 2023 15:32

Miru 

Mluvíš mi z duše, vůně, které mě provázely obdobími lepšími  i horšími, některé mě držely v nejhorších dobách. Když se podívám na flakónu, vybaví se mi momentka, vzpomínka, fotka v hlavě. A vím, že to už bylo a že si to období chci zachovat i se vzpomínkou na vůni. Proto se k vůním vracím výjimečně (samozřejmě se to netýká těch, které nemám spojené s žádnou vzpomínkou).

Offline woman27

Miru 

Mluvíš mi z duše, vůně, které mě provázely obdobími lepšími  i horšími, některé mě držely v nejhorších dobách. Když se podívám na flakónu, vybaví se mi momentka, vzpomínka, fotka v hlavě. A vím, že to už bylo a že si to období chci zachovat i se vzpomínkou na vůni. Proto se k vůním vracím výjimečně (samozřejmě se to netýká těch, které nemám spojené s žádnou vzpomínkou).

Offline woman27

Miru 

Offline Miru
16448 příspěvků moje polička 17. srpna 2023 18:53
Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 19:06

Objednala jsem si olejovy parfem Patchouli Song of India. Tak uz ho mam a jak je vam jasne, tady to nemohlo dopadnout jinak nez 10/10.

Offline jerry
10939 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 19:57

Luna 

Tak mě to bylo jasné, už když jsem ho zkoušela

Offline Renusatko
11683 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 22:44

Koupila jsem si Lipstick Rose a výborně si pokecala ve Vavavoom a odnesla další vzorky a papírky.

Offline Korsičanka blogger
13376 příspěvků moje polička 25. srpna 2023 08:51

Renusatko Gratuluji k dobře zvolené vůni, Reni!Mám ji opakovaně, nepoužívám sice často, ale nějaké zvláštní kouzlo v ní mě stále přitahuje. Ať se ti dobře nosí!

Online Fleur blogger
6797 příspěvků moje polička 25. srpna 2023 11:26

Luna Pačuli v tvém případě ani jinak dopadnout nemohlo .

Renusatko Ten příjemný průběh nákupu je vždycky ještě bonus k pořízené vůni. Já z ní pak mám mnohem větší radost, než když mi dorazí z nějakého e-shopu.

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 25. srpna 2023 12:43

Fleur u nás se láska k paculi dědí

Máti celé moje dětství vzpomínala na nějakou svou slovenskou kamarádku ze studií a že vždy, když někam šly, říkala: Dagmar, už si sa napačulila?Že to byla jejich vůně.

Offline Akret
příspěvků moje polička 25. srpna 2023 20:16

marieu Tak to mě uklidňuje, že to někdo má také tak. Momentálně u tří, čtyřech vůní přemýšlím, že je přesně z tohoto důvodu pošlu dál. Ano, jsou krásné, ale už to prostě nejde.

Online Fleur blogger
6797 příspěvků moje polička 25. srpna 2023 22:03

Luna Hezký příběh!

U nás pačuli miloval otec, maminka tu vůni zase nesnášela. Takže já k ní mám geneticky zakódován ambivalentní vztah ; samotnou nikdy, v kombinaci s růžemi téměř vždycky ano.