alibi Taková krása, jen ji tu nechej!
Váš další parfémový nákup?...aneb aktuální parfémová přání/plány
alibi Nádhera! Mně se pomalu vrací touha objevovat nové vůně, pospala si dobré tři roky... Mám na cestě balíček vzorkl z Vava a jsem zvědavavá, jestli se mezi nimi najde nová parfémová láska.
alibi Krása! Ale z Parfumela jsi odvážná![]()
Jitka77 to je dobře, jsem zvědavá, jestli tě něco osloví
Korsičanka
bylo to raději na dobírku, taky jsem trnula
alibi
To je nákup. Super.
Já tady zkouším jen vzorky. Přijde mi, že najít něco zajímavého je už těžké a spíš náhoda. Všechno mi přijde podobné, co už mám
.
Přijde mi, že najít něco zajímavého je už těžké a spíš náhoda. Všechno mi přijde podobné, co už mám
.
Mám tentýž problém - je to tím, že čím víc toho známe, tak všechno nově zkoušené je něčemu podobné. A pokud se nám to "něco" kdysi zalíbilo, tak už to máme na poličce.
alibi Nejenom silnější, rozhodně i líp udělaná.
alibi blackviolet No právě. Teď třeba dostala přednost opakovaně Tonka Imperiale, před všemi plány![]()
Renusatko Taky spíš doplňuju to, co už mám. Nových vůní kupuju hodně málo. Loni myslím 2 nebo 3.
Na zítřek mám k vyzvednutí zásilku s Salvatore Ferragamo Orto delle spezie. Slepák, tak doufám, źe vyjde jako La Commedia, s níž jsem dnes strávila příšerný den (nikoli zásluhou parfému, ten mě spíš držel).
Edit: a teď koukám, že jsem o vlákénko vedle. Ach jo :-)
Mám v plánu tu Mantes La Jolie, o den delší únor si prostě zaslouží nějakou předzvěst jara.
Včera dávám ze vzorku na zápěstí přivonět manželovi, načež se mi dostane zhnusené reakce, že prý "jako by se člověk válel někde v jeteli".
Dnes jsem se tím vzorkem opět navoněla, znovu mu to podstrkuji a "tohle docela ujde, to je mnohem lepší vůně než ta včera".
Takže se držím původního nákupního plánu
.
...Hmm, tak jestli jste měli pěkný večer...![]()
(podle složení by totiž odpovídala ta první reakce...)
V každém případě si radost udělej!![]()
Miru Ne, u něj je ta reakce na vůně vrtkavá jako jarní počasí a absolutně nevyzpytatelná. Jedinou výjimkou jsou sladké gurmánky, ty nesnáší v jakékoliv podobě a koncentraci; naštěstí nepatří ani mezi moje oblíbené. U téhle by mě mrzelo, kdyby ho obtěžovala; já pak z té vůně sama nemám radost, jakkoliv se mi líbí.
...tak přeju, ať ohledně téhle vůně je "nebe bez mráčků..."
Fleur Jsou někteří stejní, teda. Bouřlivá reakce mého muže při nástřiku vůní Genesis od Le Frag (přiznávám vysokou animálnost):" Co to tu to smrdí?!?! Samá moč!"
A co ji vystřídalo po pár měsících? "Hm, ta je docela pěkná, tu můžu."![]()
...no, ono je to o té chemii nositele - protože relativně každý den má člověk jiné rozpoložení(byť mikrominimální, tak jo), a pak i jinak reaguje pokožka s parfémem...
Miru Já myslím, že hlavní je rozpoložení čichajícího:)))
...to někdy určitě taky![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje