Váš další parfémový nákup?...aneb aktuální parfémová přání/plány
Včera jsem vyzkoušela Coromandel (Chanel) a moc, moc pěkný. Asi to bude moje další parfémové prani
clothilde Tak s ním vedle nešlápneš![]()
![]()
clothilde No, to je pěkné přání![]()
Pár posledních dní docela přemýšlím nad Antonií Puredistance. A dochází mí Fourreau Noir od Lutense a odstřik Angelique Noire, takže to budou asi mé nejbližší plány ![]()
...já si zas dala předsevzetí(nejspíš úplně první za celý život!), že si budu pořizovat flakony o objemu min 50 ml a výš.
No, takže uvažuji o vůni Ambre d´Alexandrie Boucheron
![]()
Miru Já bych si zase měla dát opačné, že nebudu pořizovat od každé vůně kanystr, ale jenom malou třicítku
. V tomto ohledu chválím značku Une Nuit Nomade, jejíž flakónky o objemu 25 ml jsou cenově výhodnější než velká balení.
...no, jak se dostanu u vůně na cca 20ml a méně, mám to už jen jako odstřik na případné připomenutí. A hlavně - to množství mě stresuje, skoro irituje, že to je jako nic..?!.![]()
![]()
![]()
Fleur
Na to nás pár už přišlo před několika lety..., jak začala bobtnat polička![]()
Korsičanka když já si u každého nákupu říkám, že tohle je přece láska na celý život (proč bych to jinak pořizovala, že?), tak přece nebudu troškařit s třiceti mililitry
.
Fleur No, já nakupuji( a prodávám) častěji, takže už vím, že se jedná o lásku proměnlivou
a přelétavou. Někdy se ovšem také vrací ![]()
Včera jsem vyzkoušela Coromandel (Chanel) a moc, moc pěkný. Asi to bude moje další parfémové prani
Coromandel je moja dlhoročná láska. Vkus sa mi neustále mení, Coromandel je však stálica. Milujem ju.
FleurJá mám ty malé flakóny taky ráda. Dost často mě velký flakón odradí od nákupu. A zrovna na 25 ml Une Nuit Nomade, se chystám.
Miru Jak se dívám do inzerce, tak tentokrát to s nákupem nevyšlo?
Po dlouhém útlumu jsem zpět
Rok nám začal, a já mám na cestě čtvrtý a pátý přírůstek na polici. Mám na cestě L'Attesa a Iris Malikhân, slepáky, tak se nechám překvapit ![]()
...bohužel nee, nejsem z vůně vůbec nadšená, tak jak dřív..
(líbí se mi nyní máloco, máloco na mně drží. To, co se mi líbí, se do mě vsákne jak voda do mechu, vcucnu to jak houba a na sobě to pak necítím. Za to citrusový, zelený vůně a výrazně chypre drží fest. Ale t, jsou pro mě nepřijatelné, to jak mám na sobě, tak mi téměř nabaluje...).
Miru To tě lituji. Já ty zelené naopak mohu, ale zase na mně nedrží tak, jak bych si přála.
Jako další nákup plánuji Mantes La Jolie (to by pro tebe byl horor, rozdrcená máta, bazalka, tón čerstvě posečené trávy), byla to jediná vůně, kterou jsem cítila během covidu.
...ano, smrt parfémem...![]()
![]()
mi dnes přistála Mahora
mají třicítku na Parfumela.cz, kdo by ji chtěl taky (1724,-)

edit: a koukám, že jsem v "přáních" a ne v "úlovcích", ale už to tu nechám :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“