Taky mám takové choutky, vyřešila jsem to nákupem několika vzorků z Parfums za pár korun. Tvým požadavkům by mohla odpovídat třeba Dolce & Gabbana Dolce. A jinak mám už třetím rokem (a ještě mě neomrzely) Gucci Flora Collection zelenou a modrou.
Váš další parfémový nákup?...aneb aktuální parfémová přání/plány
Poctivá svěženka je Sea Energy od La Prairie ![]()
Holky, díky, kouknu na ně. ![]()
Dneska jsem zkoušela AA Pera Granita a kdybych měla podobné chutě, koupila bych si ji. Není to svěženka nejsvěžejší, ale je příjemná. Dva střiky vydržely na zápěstí asi hodinu, než by mě omrzela, byla by spotřebovaná
.
jarní, nové, umírněně elegantní ... k tomu mě hned napadla Peony and Blush Suede (Jo Malone)
Zrovna se na ni dívám, láká mě ta hruška. A taky se dívám na AA Pamplelune, tam mě zas láká ten grep. Asi některou vezmu naslepo.![]()
Díky, znamenám si...
Přimlouvám se za Pamplelune. Je výjimečná. Jako šťastná majitelka spousty svěženek musím říct, že tahle citrusovka vybočuje z řady. Pro mě je to kromě svěžesti i výbuch energie. Mám ji na dny, kdy kromě osvěžení potřebuju i probudit, povzbudit. Je spousta citrusových vůní, které se snadno mohou zastoupit, ale náhradu za Pamplelune neznám.
Díky za popostrčení, mám objednáno.
Jen mě trochu znervózňuje, že i když tam v době objednávky bylo více než 5 kusů, nyní zmizela a objednávku nemám potvrzenou. No, uvidíme v pondělí.
Držím palce a doufám, že se bude líbit.
Děkuji, pak se podělím o dojmy. ![]()
rozhodně něco od Evody .
Buď Note De Luxe nebo ( a spíš) Reve D'Anthala
Vzhledem k tomu, že se stále nemůžu rozhodnout, jakou "jarní" vůni koupím (Knot eau Florale?? Miss Dior Blooming Bouquet?? Champs-Elysées??) a vlastně ani nevím, jestli na ty kytky mám vůbec chuť, tak nejspíš vsadím na jistotu a koupím osvědčenou, poslední týdny mou nejpoužívanější a okolím nejchválenější Bottegu Venetu eau Legére, které už se dívám na dno. (Ono je to možná i tím sychravým, nejarním počasím. Možná až vysvitne sluničko, budu to cítit jinak.)
Chvílemi mám nutkání, jestli nekoupit klasickou BV
........ale raději ne, přišla mi o dost údernější, tak to nebudu pokoušet.
...být Tebou, koupila bych Florale...
Je krásná!
Legére jsi už měla...
Na jaro to prostě chce něco nového.
Jak totiž člověk(rozuměj - já
) koupí něco, co už měl, byť je to skvost chválený, spokojenost se nedostaví...
A nebo - pokud to jde, kup chválenou Legére, ale radost si udělej ještě něčím opravdu novým![]()
Jo, a klasická Bottega Veneta úderná není. Ani náhodou.
Je luxusní, neotřelá, decentní.
A přitom nepřehlédnutelná![]()
![]()
Z ALZD sadu 6*15 ml Xejoff Shooting Stars http://www.ausliebezumduft.de/xerjoff-shooting-stars-discovery-set-part-one.html ![]()
Vypadá to nádherně, 15 ml je tak akorát objem, šest nových přírůstků a krásná cena, proč si rveš vlasy?
Neznám ani jednu z nich, tak doufám že se mi budou líbit. Velmi jsem váhala, přece jen ta cena odpovídá téměř polovině mého platu prodavačky![]()
Lejaby, cena je dobrá, 6 vôní nádherných, ak sa ti ktorákoľvek nebude páčiť, len sa tu tak za nimi zapráši...vopred sa hlásim do poradovníka na Luu a Ibitiru, ak by nesadli.
V roce 1996 jsem si koupila první "velkou " vůni v opravdovém butiku, Pleasures, a nyní po dvaceti letech se k ní vracím. Pořád ji cítím v hlavě, nezkoušela jsem ji opravdu 19 let, tak jsem pořádně napnutá ![]()
tak edit : asi si ji uchovám jen v hlavě, dívčí květy fakt pro mě nejsou.
Takže teď buď Allure EDT nebo Sensuelle EDP .
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje