No čo to za virové bosorky obletuje Bratislavu. Fuj, že covid. Sweet B welcome back
v SZ pìsnu udáje.
WP Francouzské niche značky
WP u mě ...je plný elegantnìch krabiček
krásně zabalený, dìky
Provoněl jsem se balìčkem, děkuju Všem za trefné pohledy na vůně. Celkový dojem můj je takový rozšafný rozevlátý....aneb spousta pěkných voděněk na rosenì se pro udrženì celodennìho dojmu lehkosti života...každý by si našel tu svou. Potěšila mě estetika Bastille, PdM, Le Jardin a Floraiku - ovšem siláž i projekce plachá jak myška ve výrobně macronek. Quearmé mi připomnělo, že typické pojetì pánských vůnì nenì nic pro mě![]()
Prosìm madame Ignis o ùdaje pro zásilkovnu do SZ
Veľmi pekne ďakujem za možnosť vyskúšať Wanderpacket. Ako spomenul už veľmi trefne @Woody , že ho potešila estetika viacerých značiek. K tomu sa priznávam i ja, že som u mnohých obdivovala celkovú prezentáciu. Najviac som bola zvedavá na Floraiku, mnohé z nich cítim zo skúšobných papierikov ešte viac ako po mesiaci. Páči sa mi ich prezentácia, témy, názvy, vizuál.. Celkovo všetko. Nepresladené čajíčky, všeobecne použiteľné, asi by som si nikde neuhnala s nimi hanbu. Z nich ma oslovili The Golden Eyes (variácia na tému koža s čajom) a The Moon & I - krásny horký čaj, skoro až relaxačná spa vôňa. Skúšobný papierik vonia nádherne aj teraz. Oba skôr možno unisex, mužské.
Oslovili ma aj niektoré z Les Indemonable - Vanille Havane, Iris Perle, Ambre Supreme, Fougere Emeraude skončila u mňa s piatymi hviezdičkami. Najviac ma oslovila Cuir de Chine, ktorú vnímam ako bylinkový čaj a asi si ju prihodím do túžobníčka.
Tiež ma veľmi bavila značka The Gate so svojou Love Collection. Mladistvé, moderné, veselé, žensky rozpustilé. Kto má rád Alexandre.J, mohla by mu sadnúť i táto značka. Mne boli aj zo vzoriek veľmi silné ale ak bude príležitosť zadovážim si vzorkový set. Tu ma očarila Sensual Dream - ovocný tropický raj, Precieux Memories, Inside out. Vo First Sight tiež nachádzam tóny bylinkovej čajovej zalievanej zmesi, možno šalvia, baza a mäta.
Bastille: Matcha čaj, maté v Pleine Lune, Demain Promis som tieź vnímala ako kvetinovo - bylinkovo čajíčkovú zmes a Un des Treux Soleil - krásne zloženie na čele s mandlami zmixované s kadidlom... Vážne pekné.
Ešte raz veľmi pekne ďakujem ![]()
Balík dorazil!
Je to nádhera a teď mi řekněte, jestli jste si vzali dovolenou nebo OČR nebo jak jste vysvětlili svému zaměstnavateli, že nemůžete chodit do práce a musíte zkoušet vzorky?
A ještě takový pitomý dotaz - neprohřeším se proti morálním WP kodexu, když nás bude vzorky zkoušet asi šest?
U některých vůní totiž možná půjde o jejich poslední zkoušení...
Tak se radši ptám prďola
Mha Zkoušela jsem v srpnu, zabralo mi to týden, v práci i doma jsem byla sama, takže v pohodě. Jen to horko, které tehdy panovalo, možná ovlivnilo moje vnímání některých vůní.
Mha Myslím, že nic takového jako morální WP kodex asi neexistuje ![]()
![]()
Ono je moc fajn při zkoušení vzorků brát ohled i na všechny další v pořadí. Ale ty jsi poslední v tomto seznamu a když některé nebo většinu vzorků při zkoušení úplně "dorazíte", tak aspoň splnily svůj úkol.
Podle vlastní zkušenosti - zkoušet vůně ve skupince bývá velmi přínosné a zábavné
Užijte si to!
My se budeme snažit, aby zůstalo
, ale všechny jsme fanatické zahradnice a u Le Jardin retrouve se prostě zasekneme, já to vím...
A na hromadné čichačské mejdany udělám excelovou tabulku![]()
Za týden? A v horku? To chce opravdové zanícení![]()
Mě popravdě trochu pojala hrůza a pocit zmaru, když jsem tu krabici otevřela, že to nikdy nemůžu stihnout vyzkoušet a na konci nebudu vědět, co je co a stejně je to jen zlomek toho, co existuje.
Ale už jsem se vzmužila (ženský ekvivalent neznám) a jdu do toho.
Milé dámy,
Prázdné už zůstanou u mě, ale v těch ostatních lahvinkách zůstává ještě na další zkoušení. Tady je seznam životaschopnych:
Les Indémodables
Iris Perle, Musc des Sables, Chypre Azural, Cuir de Chine, Fougère Emeraude, Rose du Jamal, Ambre Suprême
Floraïku
Between Two Trees, Golden Eyes, The Moon and I, I Am Coming Home, I See the Clouds Go By, Cricket Song, Sleeping on the Roof, First Dream of the Year, My Shadow on the Wall, Sound of a Ricochet, One Umbrella for Two, My Love Has the Colour of the Night
Quearmé
Oiko, Duuoh, Treies, N-Geen
The Gate Fragrances Paris
Love Collection: First Sight, Inside Out, Sensual Dreams, Precious Moment, Memories, Ivory Temptation, Secret Encounter
Parfumeurs du Monde
Agua Nativa, Androgyne 16020, Brin de Peau, Izwe, Kashi, Les Larmes d'Aden, Makeda, Nam Chaa, Petite Fumée, Tjärn, Tsingy, Tundzha, Üjan, Val d'Orcia
Prosím napište mi, kdo máte zájem, balíček pošlu hned.
Trpělivost růže přináší ![]()
Předávám vzorky dál, ale ten další pán na holení je příliš ostychavy, aby sem psal, tak kdyby měl někdo další zájem, ozvěte se prosím mně.
Balíček je zpátky u mě.
Zájemci, hlaste se![]()
Balíček si znovu udělal výlet po moravských oblastech a vrátil se.
Nevím, jestli za to může návštěva sklípků, ale vrátily se v takovém stavu, no, člověk se na ně nemůže zlobit, na Francouze...
Ale na navonění to prostě už není. V dalším týdnu se jejich vůní pokochaji v azylovém domě při čištění společných sanitarnich prostor. Jiný způsob zneskodneni jsem nevymyslela.![]()
Ještě jednou díky za možnost zkoušení, prďola ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025