Aedes de Venustas
Obal s náplněmi 3 x 10 ml

Aedes de Venustas
Obal s náplněmi 3 x 10 ml

Serge Lutens
Balení 2 x 30 m s obalem, dostupné vůně v tomto balení - Féminité du bois, Ambre sultan, Fourreau noir, Iris silver mist a Rahät loukoum

Mona di Orio

Oscar de la Renta

Judith Leiber

Prada

A môj osobný favorit, na ktorý sa určite raz chystám a len dúfam, že vôňa bude stáť za to :) - Abahna:

Diptyque

Náplně - 3 x 12 ml:

Roll-ony: 20 ml eau de toilette, 7,5 ml parfémový olej

Dior
Set 4 x 15 ml s cestovním pouzdrem patří ke kolekci La Collection Privée Christian Dior.
Cestovní pouzdro je možné vybrat ze tří barev, nabízené 15 ml náplně z výběru Ambre Nuit, New Look 1947, Bois d’Argent, Oud Ispahan, Patchouli Impérial et Gris Montaigne.

( zdroj dior.com)
V tomto případě se nejedná o kabelkové sety, ale sety 5 ml balení ( do kabelky také ideální). První jsem dostala před lety jako dárek, po druhém toužím.
Mona Di Orio
Box obsahuje 8 x 5 ml vůní.

Frédéric Malle
Boxy byly vydány ve třech velikostech - 8 x 5 ml ( pánská kolekce), 15 x 5 ml ( dámská kolekce) a 18 x 5 ml ( kolekce 2012). K boxům náleží pohlednice od Konstantina Kakaniase.

Od značky Oscar de la Renta existuje krásný kovový kabelkový spray vůně Oscar.
Není klasicky plnitelný, ale má vyměnitelné náplně o objemu 7,5 ml (extrait).
Odhaduji, že pochází z devadesátých let. Foto jsem na internetu našla dost tmavé, tak musím někdy nafotit sama líp ![]()

Serge Lutens má nově v nabídce černý kabelkový flakón s náplněmi De Profundis!
Ale zatím jsem ho viděla pouze zde a je označený jako limitovaná edice (asi na Halloween)

CARON umí taky potěšit smysly milovníka parfémů.
Set 6x 15 ml kolekce La Sélection obsahuje plnitelné náplně s vůněmi: My Ylang, Nocturnes, Lady Caron, Aimez-Moi, Parfum Sacré a Piu Bellodgia

(fotky z blogu Redlip and lace)
Ano, všimla jsem si téhle sady v butiku v Paříži. Vizuálně vypadá krásně i naživo, no čichově už je to bohužel menší potěšení.
Nevím, co na oficiálních stránkách dělám blbě, ale nemůžu nikde najít cenu toho cestovního kufříku pro vůně Dior z té privátní kolekce. Kolik že ta krásná sranda stojí, prosím
?
Mitzi: To cestovní balení De Profundis mají i na essenza nobile.
Náťa si bude možná pamatovat lépe, ale jak jsme teď byly pro Féve Délicieuse, ukazovali nám ji tam... a mám pocit, že cena byla cca 22 tisíc.... nebo nějak podobně...
Aha, tak teď už chápu to, když Mitzi psala, že jsou "jen pro horních deset tisíc"
.
Ano, všimla jsem si téhle sady v butiku v Paříži. Vizuálně vypadá krásně i naživo, no čichově už je to bohužel menší potěšení.
Je fakt, že vůně, které bych tam chtěla mít nejvíc - a v příslušné verzi - tam nejsou. Ale i tak bych tu sadu případnému dárci nehodila na hlavu. ![]()
to bylo, jak jsem toho milého hocha odmávla, že tohle nechceme ? Když nám nabízel kabelkáče ?
Mno...přesně nevím, nějak k dvaceti, celkem mě to nezaujalo, výhodné to nebylo ani s padesátiprocentní slevou
, navíc jsme řešily flakony od Vaňkáta ![]()
Jo, to bylo presne ono :)
I značka Divine má na výběr buď ze splash flakonů anebo právě z plnitelných kabelkových flakonů. K dispozici je buď 9 ml, který se hodí asi zejména na čistý parfém, nebo 30 či 50 ml.

Ten 50 ml mi sice kdovíjak úžasný nepřijde ale o tom 30 ml (na fotce uprostřed) vážně uvažuju, protože se mi hned po tom krásném 50 ml krychličkovém splash flakonu líbí nejvíc.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.