Miru Taky se mi líbí ten poslední obrázek a i já bych se do toho klidně oblékla a obula. Pěkné!
Já i dnes voním Shalimarem Cologne 2015 a ano, je pěkný, ale klasická kolínská nebo Eau de Shalimar považuji za mnohem lepší.
Miru Taky se mi líbí ten poslední obrázek a i já bych se do toho klidně oblékla a obula. Pěkné!
Já i dnes voním Shalimarem Cologne 2015 a ano, je pěkný, ale klasická kolínská nebo Eau de Shalimar považuji za mnohem lepší.
![]()
(tu kolínskou jsem možná zkoušela, ale už strašně dávno, takže v podstatě neznám. Mně se hodně líbí i EdT, ale intenzita na mně intimní, je takový chumlací... Takže EdP lepší, a i vyzněním je průraznější...)
Dalia Me ta Cologne strasne zajima a jeste jsem se k ni nedostala, byva hodnocena velmi dobre, co jsem tak cetla.
Dalia Jo, presne tu myslim.![]()
Luna Napíšu Ti.
Shalimar Cologne

La Panthere Legere

...stejně je nejlepší
Shalimar EdP

Chanel No. 19

Juicy Couture

Cherrie in Love

Shalimar EdP

Miru Shalimar je krásny
, ale musím pochváliť aj foto slečny a jej účes, dúfam, že sa k nemu raz dopracujem, len sa zbaviť obáv zo strihania.
...já se k němu taky musím dopracovat - vydržet nechat dorůst ofinu...![]()
(zkrácení délky zvládnu).
Jo, Shalimar mě teď zachraňuje. Nevím, co chci pořídit za vůni a on je tak dobrý, že by mě muselo napadnout něco ještě lepšího...
Miru Bez ofiny je život jednoduchší a baví ma dnešná vôňa, opantala si ma na minuloročnej dovolenke.
...jukla jsem na ní a je tam oud..., to není pro mě, tyhle vůně si se mnou nerozumí![]()
Miru V zložení síce je, ale v mojej vzorke nie
, oud fakt necítim. Ani náhodou.
Juicy Couture

Tendre Lalique

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.