Dnes i zítra ...

Dnes i zítra ...

Shalimar Cologne

I dnes Shalimar Cologne

L'Heure Bleue extrait na noc a zítra ji osvěžím verzí EdT.

Insolence EdP

...jako já na tu vůni sbírám mega komplimentů!, jak je ta vůně krásná a co to, prý je?!., a jak to ke mně perfektně sedí... Tak mám radost!
L´INTERDIT Givenchy

Miru To je dobrý pocit, keď ti vôňa sedí, páči sa ti a ešte k tomu zbieraš komplimenty! Užívaj si ju, našla si v nej svoju signature?
Un Dimanche a la Campagne

Biely kvet Krásný květinový kout! Tam by se mi líbilo. ![]()
Dalia Mne tiež.
A Un Dimanche a la Campagne sa mi páči čím ďalej, tým viac. Odstrek sa mi pomaly míňa. Už rozmýšľam, kde zoženiem ďalší. ![]()
Shalimar EdT

Mahora

Freudian Wood

Biely kvet Tak mě Jaruško napadlo, když vidím tvůj Freudian Wood, že bys měla vyzkoušet Concrete od Comme des Garcones
alibi Naozaj? Majú nejaké styčné body? Idem pozrieť zloženie. Ďakujem. ![]()
L´Interdit
...a i trochu Sexy Amber

Biely kvet podle mě mají - mléčné tóny, dřeva, pocit blízkosti
Flower by Kenzo

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich podmínkách užití.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.