Tak predsa, bláhoželám!
Som zvedavá, ako vonia, keď tu toľkým učarovala ![]()
A poradkyne kľudne zober aj do Blavy ![]()
Tak predsa, bláhoželám!
Som zvedavá, ako vonia, keď tu toľkým učarovala ![]()
A poradkyne kľudne zober aj do Blavy ![]()
Soudíš naprosto správně
. Chci si to zopakovat ještě letos. A to nejenom kvůli parfémům. Prostředí Brna se mi totiž ve společnosti mých třech dnešních průvodkyň dost zalíbilo, zvláště pak výklad zdejší rodačky neměl chybu
.
blackviolet Díky. Což mi připomíná, že jsem zase dlouho nebyla ve Vídni. Ale to už bych se asi musela naklonovat, abych to všechno stihla
.
domenica Však už se 4. srpna nemůžu dočkat, že to budu mít konečně kompletní
.
Vystihla jsi to úplně přesně, Moni.
Vendulko, gratuluji k Fugit Amor a hlavně mě těší, že se Ti v Brně tak líbilo! ![]()
Těším se na reálná fota nového přírůstku.
Díky
. Dlouho jsem těm padesátkovým flakonům odolávala a teď najednou v relativně krátké době došlo společně se Stilettos na dva najednou, tak možná zkusím vymyslet i nějakou skupinovku
.
Jj, z Brna mám opravdu radost a samozřejmě i z Vavavoom a paní Lucie. Je naprosto skvělá osoba na správném místě
.
Že? Lucii mám hned vedle Štefana a Evky z 1907, ti tři mě naprosto uchvátili ochotou, znalostmi a charismatem. A v neposlední řadě srdečností a jakousi pokorou, jež z nich vyzařuje.
A já souhlasím a k tý bratislavsko-brněnský partě přidávám ještě našeho pražského
Jakuba z Ingredients, který je pro mě po všech stránkách (ochota, znalosti, charisma, srdečnost i pokora) nejúžasnější. Však je pro mnohé podnikatele v branži vzorem.
Tak já doufám, že mým dvěma zdejším dobrým duším, které předběžně přislíbily mě do 1907 doprovodit a trochu mi ukázat Blavu, se povede domluvit, aby tam alespoň jeden z nich byl. Taky bych je ráda poznala.
Mimochodem jestli na čtvrtého ještě nemáš žádné plány, tak další doprovod jenom uvítám
.
Cervanek Díky
.
Sylvi, prosím info. Ty dvacítkové flakony se mi moc líbí, ale na stránkách je nemají uvedeny. Jsou tedy na objednávku? Jaká je cena? Plánuji si něco nadělil k narozkám. Hezký den.
Paní Lucie je velmi sympatická a milá.
Jsem ráda, že jsem ji osobně poznala. Snad se ještě letos do Vava opět podívám, z nového bydliště už to mám přece jenom více "z ruky".
Ha, Sylvi, to mě těší, žes už propadla taky J+M
Mám též doma malé Stilettos, zkouším, co se mnou ty zatrolené fialky provedou:)
Vendulko, jsem moc ráda, že se včerejší den vydařil, jsem taky ráda za možnost setkání. Výklad rodačky byl vážně skvělý i pro mě (nerodačku)![]()
jo, a těším se na foto, jaké rekvizity to budou tentokrát
(můžu tušit?¨)
Taky jsem moc ráda, že ses přidala. A jak jsme si říkaly s Fleur, musíme si to ještě letos zopakovat
.
Jen Ti budu muset příště vybrat vůni podle pravidla, že co stávkuje na mně, bude velmi pravděpodobně na Tobě krásně vonět, jak ukázal Epidor
.
Tak Ty to přece netušíš, Ty to VÍŠ, co za rekvizity to bude
. Jen přemýšlím o vhodné barvě
.
Úžasný nákup! A příště jdu s vama. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.