a já teda zas naopak, nějakých flakonů jsem se zbavila a teď mi dva chybí! a i bych věděla co a kde si pořídit... ale musím nejdřív ty obleky do tanečních. chjo:-(
Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
viktorka_od splavu ... a já bych zas navrhovala teď na zimu flakon feve delicieuse,
Renusatko A já dokonce vím, kde ho v Čechách sehnat o 2-3 tisíce laciněji![]()
Nebo bych medvědila tu arabku, co mám dnes na sobě![]()
Korsičanka a já zas tu co mám teď na sobě já![]()
![]()
viktorka_od splavu Ale já mám zatím jen malý odstřik!
viktorka_od splavu Jasně:), pokud ji zítra nevystříkám![]()
Korsičanka oňuchat flakonek stačí:*
viktorka_od splavu To víš, všechny budem ňuchat ke všemu možnému i nemožnému![]()
a já teda zas naopak, nějakých flakonů jsem se zbavila a teď mi dva chybí! a i bych věděla co a kde si pořídit... ale musím nejdřív ty obleky do tanečních. chjo:-(
A já mám nacpaný tužebník, ale prožívám jakýsi útlum. Užívám si s chutí vůně, které mám, a nemám potřebu pořizovat další. Jsem zvědavá, jak dlouho mi to vydrží. ![]()
Dalia jee to mívám taky! a nemám ani chuť zkoušet nic nového... no tak týden dva to trvá a konec![]()
Dalia mně to vydrželo přes rok (nic nekupovat), ale pak se to vrátilo a je to horší ![]()
.
Renusatko zas když porovnám vaše poličky... Dali už se to asi vrátilo dřív![]()
viktorka_od splavu Renusatko No, jsem za to vlastně ráda, protože momentálně si obnovuji šatník a to jsou také nemalé výdaje. Ale určitě si letos ještě jednu dvě vůně pořídím. Ovšem jaké to budou, to zatím netuším. ![]()
viktorka_od splavu Já měla na začátku roku 2018 jen 27 flakonů![]()
![]()
Renusatko ts ts já měla v roce 2016 akorát Angel a smrádky z Avonu:D
Renusatko A to máme před sebou ještě Vánoce... ![]()
Já zatím dodržuji pravidlo postupné obměny, takže kus za kus, jenom občas nějaká vůně sedí na střídačce. Nejčerstvějším přírůstkem je Musc Encensé, kterému zdvořile uvolnila místo Apres l´ondée.
Fleur
Toho bych se ráda držela po té padesátce. Dál už jen kus za kus.
Renusatko no ale vzhledem k tomu, že do padesátky ještě máš spoustu let..![]()
Fleur Cenově dost nepoměr![]()
Renusatko ts ts já měla v roce 2016 akorát Angel a smrádky z Avonu:D
Když tak koukám na tvoji poličku, to je slušný posun![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025